Mit lehet adni a kicsiknek köhögésre?Gyógynövényes, vagy egyéb módok... (beszélgetős fórum)
Igen,tényeg édes mézes íze van, finom.
Most már nekem is jobb a köhögésem, csak egy kicsit fáj az oldalam, a skerőlködéstl gondolom.
A hársfateát isszuk :)
Béres csepet tervezem, ha lesz rá pénzem 3-án.Eddig stodalt vettem, de végre nem köhög, úgyhogy az is nagyon jó.
Köszi nektek a válaszokat, leírta minden okosságot :)
ez miért hatáos?
én úgy tudtam hogy a hurutus köhögésnél pl. csak felizgatja a torkot a cukor.
Gyógyteát szoktatok nekik főzni?Kcsiknek milyen teát adtok, használ?
És mi az a vitainait mindennap megkapnak?
Ezeket mind megnézem melyik hogy meg mint.Köszi nektek :D
Remélem nem lesz sokat beteges, nem szokott áprilisban is csak egy hónara gyűrte le a rota de az más végül is, amúgy nem beteges :)
Köszi, egy pár dolgot akkor kipróbálunk :D
Vitaminokat miket adtok gyermekeiteknek?
Na a hársfatea nekem specc sose használt még, a lándzsás ufűből ezt a dr. theisst adtamneki, de multkor 2 óra múlva megint köhögött.
Mivel jön a tél, nekem meg új melóm lesz reméljük, nem szeretném ha sokat betegeskedne, ert akkor megint szarban leszünk, meg amúgy se jó ha beteg, amúgy nem beteges, bölcsiben nem volt, de parázok hogy az oiban újabb dolgok lesznek baci ügyileg és ezért szeretnék megelőző megoldásokat ami nem gyógyszeres, hanem természetes.
csak nem tudom mit adhatok neki mondjuk minden reggel amit nem baj ha szed?
nekünk még a dokinőnk javasolja és én szoktam is betadinnal kenni a nyelvét.
napi 3X, fültisztítóra csepegtetni...
ha csak vmi vírusos baj van, megelőzhető vele a felülfertőzés és mi ennek köszönhetően sokszor megúsztuk az antibiotikumokat.
mi piacon szoktuk venni,vagy bioboltban
a virágpor az kb 700 forint körül van,szerintem a propoliszos méz is ekörül van és elég sokáig elég,hiszen egy kicsi kávéskanálnyi kell a mézből,meg a porból összekeverve.
Elvileg immunerősitő és vírus,meg baciölő:-)
ha nagyon köhög akkor meg lándzssás útifű vagy hársfatea
2 kiskanál cukrot olvaszd fel,ha kérge lett, adj hozzá óvatosan(fröcskölhet,sistereg)1-1,5 dl vizet.
Oldásig kevergesd(elég órabéres,de nyugiiiiiiiii, felolvad) ha forrni kezd 2-3 babérlevél bele, tűz kikapcs. és lefedve 1/4 órát állni hagyni.
Ilyet hol lehet, drága?
Olcsó megoldások is érdekelnek, mert egyedülállóként nem sok pénzem van drága dolgokra.Ilyen párásítóra biztos nem lenne az drága lehet, pedig sokaktól hallom hogy jó :(
Meg elsősorban a megelőzés lenne fontos.
Kicsi lányom oviba készül a bölcsiből és elég sokat köhög.Arra lennék kiváncsi hogy ki milyen módszer, gyógynövényes vagy egyéb dolgot ad gyerekének, hogy ne legyen komolyabb torok probléma és ne is köhögjön, mert mi eddig a dr. theisst használtuk, de valahogy mintha nem lenne olyan hatásos már?
Nem szeretném ha folymatosan beteg lenne, és szeretném valahogy óvni őt is egész télen, vitamin vagy egyéb tapasztalat?
További ajánlott fórumok:
- A gyógynövény teák fogyasztását túl lehet adagolni?
- Tud valaki olyan szert, ami lehet szedni szoptatás alatt köhögésre?
- Milyen gyógynövényt, vagy gyógynövényes készítményt ajánlanál náthára és köhögésre?
- Hol lehet vásárolni indigó gyógynövényt, ami feketére festi a hajat?
- Torokfájásra, köhögésre próbált már valaki gyógynövényes kezelést?
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?