fokhagymát megpucolni, felszeletelni, mézbe belerakni, állni hagyni majd kiskanálnyit enni belőle.
a köhögésnél meg kell előszőr állapítani, hogy milyen fajta és mitől is van. sokan hiszik azt, hogy csak száraz és hurutus köhögés van, valamilyen megfázás miatt.
a hagymatea nagyon finom de büdös, gyorsan hoz eredményt.
de a kakukkfűtea is felszakít.
a nem hurutos de száraz köhögés pedig lehet refluxtól. visszafolyik a nyelőcsőbe és gyulladást okoz, és emiatt köhög az ember. erre viszont proton pumpa gátlót kell szedni, de ez gyógynövénnyel nem gyógyítható.
Én tizenévvel ezelőtt beszereztem egy ilyen készüléket a VitaCrystal-től és azt kérdezném, te hol vetted a készüléket és hol veszel hozzá -ha már nagyon régi,kopott- ezüst szálakat? Működik még ez a cég?
Még azt akartam hozzáírni, hogy az ezüst kolloid is nagyon hatásos. Már szereztem készüléket, magam készítem. A baráti körömet is ezzel rakom rendbe :)
pár évvel ezelőtt a volt férjem édesanyja a következőképp hozott rendbe: jó minőségű házi pálinkából egy feles, mikróba megmelegítve, aztán hozzá egy teáskanál méz, és amilyen forrón csak bírtam, meg kellett innom. Másnapra kutyabajom se volt.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.