Mit kell elvégezni ahhoz, ha rendőr szeretne lenni a párom? (tudásbázis)
Rendőr szki,vagy zászlósképző.
Utóbbi munka mellett 10 hónap.
Nem hinném, hogy simán beugrik valaki a Rendőrtisztire. Előbb kerüljön a testületbe, utána majd beiskolázzák.
Ez a tavalyi évre vonatkozik, de vannak linkek, ahol érdeklődni lehet:
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
Központi szám: +36(1)392-3500
Cím: 1121 Budapest, Farkasvölgyi út 12.
Honlap: [link]
Katasztrófavédelmi Oktatási Központ
Központi szám: +36(1)436-1500
Cím: 1033 Budapest, Laktanya u. 33.
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar
Központi szám: +36(1)432-9000
Cím: 1101 Bp., Hungária krt. 9-11.
www.felvi.hu
Itt nézed meg van a rendőrtisztinél egyáltalán ilyen lehetőség. Nem biztos hogy lesz. Vannak szakok amiket nem lehet levelezőn elvégezni.
Már betöltötte a 31. életévét. Én a főiskolára gondoltam, mert talán azt lehetne levelezőn elvégezni. Érdekelne, hogy ez mennyi lehet költségtérítésen. (sehol nem találtam ezt meg neten, de gondolom elég húzós)
EGyik nap hozta fel a párom a témát, hogy mi lenne ha elmenne rendőrnek. (amúgy cukrász végzettsége van és egy töltőállomás kezelői- jelenleg benzinkúton dolgozik)
Egyenlőre még itt vagyunk a dologgal. De én azt gondolom , hogy nem árt , ha az ember több lábon áll.
De részemről csak a levelezőt preferálnám, egyrészt, mert dolgozik, másrészt mert családot is szeretnénk alapítani.
Érettségit akartál írni, gondolom:-)
Nos, ha 31. életévét még nem töltötte be, akkor pl. mehet a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola alapképzésére, nappali tagozaton.
A felvételi része a fizikai és pszichikai alkalmasság is!
Ha annyira szeretne rendőr lenni, akkor miért nem motiváltabb és néz utána Ő a lehetőségeknek?
Szívesen segítek, de én ezt a hozzáállást- bevallom- nem értem.
A párom 32 éves. Éretségivel rendelkezik, és rendőr szeretne lenni. Van arra mód, hogy levelezőn elvégezze így a főiskolát esetleg? Vagy csak nappali képzések vannak?
Ahhoz hogy rendőr legyen valaki kell főiskola, vagy vannak okj-s képzések is?
Elnézést a hülye kérdésekért, de ezen a téren nem vagyok tájékozott.
További ajánlott fórumok:
- Felsőfokú ifjúság segítő iskolát szeretném elvégezni, van értelme szerintetek? Van rá kereslet?
- Ha a szomszédom szeretné a házát karbantartani, köteles nekünk szólni, hogy mikor szeretné elvégezni a munkálatokat?
- Milyen sulit kell elvégezni egy jegyzőnek? Közgazdász diplomám van és szeretnék jegyző lenni.. az + közig vizsga elég?
- Gyesen lévő anyuka vagyok! Szeretnék valamilyen tanfolyamot elvégezni, ki mit ajánl, mi lenne a jó?
- Kereskedelmi boltvezetői vizsgát szeretnék elvégezni, kell hozzá érettségi?
- Adótanácsadó tanfolyamot szeretnék elvégezni, de nem tudom melyik sulit válasszam, a BGF-et vagy a Pentát? Van valakinek tapasztalata?