Mit jelenthet ez az álom (beszélgetős fórum)
Ha mindenki annyit inna amennyit én, akkor az alkoholok eltűnnének a boltok polcairól, mert nem tudnának megélni. De mindegy is. Sosem iszom alkoholt mert utálom az ízét, sőt még az alkoholos csokit is képtelen vagyok meginni🤷♀️
Inkább fognám az előtte megevett töltött káposztára, mintsem az alkoholra az álmom
Zánkai Géza pszichológus Alomszotarat ajanlom
Giliszta
Valami megfoghatatlan, kellemetlen érzés bujkál Önben. Ennek egyik okozója a szexuális életében bujkáló zavaró, taszító elem. Horgásznak: élete nagy lehetősége.
Lehet. Vagy jövőbe álmodó:)
A kaszás a rendőr, az óra a kapott börtönbüntetés, a giliszta meg az alagútásást szimbolizálja
Én is úgy gondolom, hogy az álmoknak többnyire van jelentőségük, de ezeket alapvetően saját életed vonatkozásában és keretei között lehet értelmezni.
Mi fórumozók nem ismerjük az életedet, a körülményeidet, az érzelmi működésedet. Így maximum véletlenszerű tippeket tudnánk megfogalmazni azzal kapcsolatosan, hogy a te tudatalattid éppen mit szimbolizál az említett elemekkel.
Sziasztok! Délután nagyon fáradt voltam, így aludtam egy nagyot, de annyi hülyeséget álmodtam, hogy azóta is zavar. Lényeg, autót vezettem és négyszer próbált megállitani a kaszás, nem akart bántani, de nagyon megijedtem tőle. Elém került mind a négyszer. Aztán egy ember órát árult (karórát) és azt mondta nagyon vigyázzak melyiket választom, nem akartam választani de folyamatosan erőszakoskodott. Végül hatalmas földigiliszták másztak elő a földből!
A hülyeség és a társai nem érdekelnek, hiszem, hogy ennek jelentősége van és valami üzenetet hordoz magában.
Köszönöm aki érdemben tud segíteni megfejteni ennek a jelentőségét!
További ajánlott fórumok:
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Visszatérő rémisztő álom... mit jelenthet?
- Mit jelenthet ez az álom?
- Mit jelenthet ez az álom, illetve miért ismétlődik??
- Jobb oldali hasi fájdalom és világos széklet mit jelenthet? A belem van ott a máj vagy a vakbél vagy más?
- Zuhanó repülők, tűzgolyók... Mit jelenthet ez az álom?