Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit jelenthet ez az álom fórum

Mit jelenthet ez az álom (beszélgetős fórum)

16. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 4. 08:42
Gondolom, mint minden álomban a dolgok, szimbóliumok, és a kaszást rendőrként láttatja. Jobb, mint a halál.
2021. ápr. 4. 07:14
Egyébként nem értem, hogy jön ide a rendőr, egy szót sem ejtettem róla, mert nem is szerepelt az álmomban
2021. ápr. 4. 07:13
*megenni (az alkoholos csokit)
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Amaunet)
2021. ápr. 4. 07:12

Ha mindenki annyit inna amennyit én, akkor az alkoholok eltűnnének a boltok polcairól, mert nem tudnának megélni. De mindegy is. Sosem iszom alkoholt mert utálom az ízét, sőt még az alkoholos csokit is képtelen vagyok meginni🤷‍♀️

Inkább fognám az előtte megevett töltött káposztára, mintsem az alkoholra az álmom

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Bekukucs)
2021. ápr. 4. 07:10
Horgász vagyok
11. bekukucs (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 3. 21:43
Ha valoban uzenetet hordoz , akkor elsosorban a nemi eletedrol szol az uzenet : csapnivalo . Megneztem a gilisztat , a kaszat , az orat . A rendor az a lelkiismeret... gondolom hogy furdalhat
2021. ápr. 3. 21:35

Zánkai Géza pszichológus Alomszotarat ajanlom

[link]

Giliszta

Valami megfoghatatlan, kellemetlen érzés bujkál Önben. Ennek egyik okozója a szexuális életében bujkáló zavaró, taszító elem. Horgásznak: élete nagy lehetősége.

9. Bless the child (válaszként erre: 8. - Amaunet)
2021. ápr. 3. 21:19

Lehet. Vagy jövőbe álmodó:)

A kaszás a rendőr, az óra a kapott börtönbüntetés, a giliszta meg az alagútásást szimbolizálja

8. Amaunet (válaszként erre: 7. - Bless the child)
2021. ápr. 3. 21:02
Gondolod, hogy ivott ezért vannak ilyen álmai?
2021. ápr. 3. 20:51
El fognak kapni ittas vezetés miatt
2021. ápr. 3. 19:38

Én is úgy gondolom, hogy az álmoknak többnyire van jelentőségük, de ezeket alapvetően saját életed vonatkozásában és keretei között lehet értelmezni.

Mi fórumozók nem ismerjük az életedet, a körülményeidet, az érzelmi működésedet. Így maximum véletlenszerű tippeket tudnánk megfogalmazni azzal kapcsolatosan, hogy a te tudatalattid éppen mit szimbolizál az említett elemekkel.

5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 3. 19:37
Fogy az időd, elvisz a kaszás, eltemetnek, és a giliszták lebontják a testedet.
4. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 3. 19:34
Lehet vacilálsz oltakozol vagy nem. Az óra az idődet mutatja, hogy jól válassz belőle, mert ott ólálkodik körülötted a kaszás.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Df1e1c376c)
2021. ápr. 3. 19:32
Nem néztem semmilyen filmet
2. df1e1c376c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 3. 19:25
Sok zombis filmet néztél.
2021. ápr. 3. 19:23

Sziasztok! Délután nagyon fáradt voltam, így aludtam egy nagyot, de annyi hülyeséget álmodtam, hogy azóta is zavar. Lényeg, autót vezettem és négyszer próbált megállitani a kaszás, nem akart bántani, de nagyon megijedtem tőle. Elém került mind a négyszer. Aztán egy ember órát árult (karórát) és azt mondta nagyon vigyázzak melyiket választom, nem akartam választani de folyamatosan erőszakoskodott. Végül hatalmas földigiliszták másztak elő a földből!

A hülyeség és a társai nem érdekelnek, hiszem, hogy ennek jelentősége van és valami üzenetet hordoz magában.

Köszönöm aki érdemben tud segíteni megfejteni ennek a jelentőségét!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook