Mit jelenthet ez az álom? (tudásbázis kérdés)
A kígyó millió dolgot jelenthet az
álomban, de ritkán egy másik embert. Hogy adott esetben mit jelent, azt elárulja a "körítés". Ebben az esetben - "...hol félek tőlük, hogy együtt alszunk, hol rám támad!" - pl nagy valószínűséggel szexulis szimbólum, legalábbis, ahol az ágyban jelent meg. Ha mondjuk egy magas fáról tekereg alá felénk, akkor a tudás szimbóluma lehet.... és így tovább.
A bőség tárháza :D
köszi ♥
dehogy fogyózok :D amúgy szilvásgombóc volt... :P nyamm :D
de ha fogyókúra közben éhes vagy, akkor vmit nem jól csinálsz :)
Kígyó
1. Hatalom a természeti erõk felett. Ha betegség jelentkezik, legyõzi. 2. Az ösztönök ereje, fõleg a szexualitás jelentõségének megnövekedése. Fallosz szimbólum (férfi nemi szerv), ezért méretei az önértékeléshez és a vágyak intenzitásához kapcsolódnak. 3. Középkorú és idõsebb embereknél a változás, a sorsforduló jele. Vigyázni kell, nehogy a szexualitás átmeneti megoldását válassza. Jung. Férfi álmában mindig nõt jelent. Általában a tudatos attitûdök és az ösztönök közötti konfliktus. Babiloni álmoskönyv. Ha folyóhoz megy, és ott kígyót lát, fia születik. (Csak asszonyoknak jó elõjel.) Demotikus álmoskönyv. Ha egy nõ álmában kígyóval hál, férje kemény lesz vele és megbetegszik. Talmud. Kígyót lát: jövedelem. Ha a kígyó meg is marja: nagy jövedelem. Ha agyonüti: elveszti jövedelmét. Astrampsychos. Ellenségek okozta kár. Cayce. 1. A bölcsesség. 2. A kísértés. Indiai hagyomány. A mozgó kígyó a kundalinit, a bennünk lakozó energia ébredését szimbolizálja
:D Válassz egyet:)
Én meg állandóan kígyókkal álmodom! Hol félek tőlük, hogy együtt alszunk, hol rám támad! :(
(nem nézek ilyen filmeket! :) )
Hát szerintem nem sok jelentése van...:D
Nem láttál mostanában valami ilyesmi filmet, vagy nem vagy lelkileg kicsit zaklatott valami miatt? Én akkor szoktam hülyeségeket álmodni:D
Szóval reggel, ébredés előtt álmodtam, tisztán emlékszem rá:
Anyámmal voltam bevásárolni, aztán valahogy hazakerültünk, ő odaadott két flakon tejszínhabot, amit megköszöntem így, hogy "köszönöm, anya".
Erre ő elkezdte, hogy nem is az igazi anyám, annak a lánya vagyok, akit valójában a keresztanyámnak hiszek. Erre én vitázni kezdtem vele, hogy miért mondta el, miért nem hagyott úgy mindent, ahogy volt.. Aztán felébredtem, de tiszta könny volt a párnám :(
További ajánlott fórumok:
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Visszatérő rémisztő álom... mit jelenthet?
- Mit jelenthet ez az álom
- Mit jelenthet ez az álom, illetve miért ismétlődik??
- Jobb oldali hasi fájdalom és világos széklet mit jelenthet? A belem van ott a máj vagy a vakbél vagy más?
- Zuhanó repülők, tűzgolyók... Mit jelenthet ez az álom?