Mit jelent, ha valaki a facebookon "követ"? (tudásbázis)
A követők a hírfolyamban látják a frissítéseidet. Az ismerőseid alapértelmezés szerint követik a bejegyzéseidet, de azok számára is lehetővé teheted a bejegyzéseid követését, akik nem az ismerőseid. Ennek a beállításnak a használatával megadhatod, hogy ki követhet téged.
Mindig, amikor valamit közzéteszel, kiválaszthatod, hogy kikkel szeretnéd megosztani.
Akkor tényleg tiltsd le, ahogy mások javasolták.
Én követek 2 embert, nem az ismerősöm, zavarni nem akarom, személygyűjtögető nem vagyok. Viszont olyan fantasztikus ötletei vannak az egyiknek, a másik meg remek belsőépítészeti dolgokat tesz fel. Ezért követem őket, de több követőjük is van, gondolom hasonló megfontolásból, miért jelöljék ismerősnek, ha nem az, de akár itt a Hoxán, ha valakinek érdekes a naplója, az érdeklődési körünkbe tartozik, bejelöljük kedvencként. Ennyi a jelentősége.
Viszont csak a nyilvános bejegyzéseket lehet követni.Tehát ha valakinek csak az ismerősei láthatják az idővonalát,akkor hiába fogod "követni",semmit nem fogsz látni.
Ahhoz,hogy te követhess bárkit,nem feltétele,hogy a saját oldalad is követhető legyen.Tehát ha valakit zavar,hogy követik,akkor kapcsolja ki a követés funkciót a saját oldalán.
Valakinek nem vagy az ismerőse, de szimpatikusak a bejegyzéseid, és nyomon szeretné követni. Mondjuk jó recepteket, vagy fantasztikus ötleteket, szép fotókat teszel fel.
De lehet csak valaki kíváncsi rád más miatt.
További ajánlott fórumok:
- A barátom az exét nézegeti a Facebookon. Jelenthet ez valamit?
- Ez mit jelent a Facebookon?
- Gyerekbántalmazót hol tudok jelenteni a Facebookon?
- Van jelentősége a facebookon annak, hogy kiket dob ki ismerősök oldalon?
- Csak én nem jelölhetem a Facebookon, ez mit jelenthet?
- Mit jelent ez a facebookon? "A mellékletet törölték vagy a megosztónak nincs engedélye, hogy veled is megossza."