Mit jelent, ha álmomban ki porladtak a fogaim? (tudásbázis kérdés)
Úgy tudom, foggal álmodni halállal kapcsolatos.
De nem kell rosszra gondolni. Lehet csak hallasz valakiről, aki meghalt, de nem is személyes ismerősöd . Ha híradókat nézel, nem nehéz.
Szerintem csikorgatod éjjel a fogaidat.
Azt is jelentheti, hogy sokat foglalkoztál lefekvés előtt a "fogvesztéssel".
Nem kell mindenáron jelentést tulajdonítani az álmoknak, általában azokat dolgozzuk fel, amik napközben értek minket.
Tapasztalatból írtam a "remek" hszólásomat.
40 évesen elég sok embert elveszítettem már és pontosan tudtam előre,mert ez az álom azt jelenti akár tetszik akár nem.
Édes istenem... 1-2 hsz remek, kb mintha azt monanánk, hogy ha 3x körbetapsolod az elromlott számítógépet, megjavul.
Semmit nem jelent, semmi rossz nem fog történni.
Egyik ismerősöm írja az egyik napilap horoszkópját. Csak úgy... semmi köze az asztrológiához!
Mochár Szilvia - Modern álmoskönyve szerint:
"nehezen elszenvedett vereség, fájdalmas veszteség".
Ez nem kifejezetten jelent halált. Tapasztalataim szerint kellemetlen élethelyzet, kellemetlen történés, vita keletkezik, amiből rosszul jössz ki. Elveszíthetsz valami fontos papírt, tárgyat, esetleg barátságot is - de utóbbit nem a szó szoros értelmében.
Mindent nem kell elhinni.
Kb fél éve álmodtam ugyanezt mint te és Mindenki él és virul a környezetemben. Nincs újabb betegség, nincs halál, nincs semmi rossz.
Vmi nagyon foglalkoztat, amin sokat "rágódsz".
Nekem akkoriban az volt a nagy dilemmám, hogy összeköltözzem a barátommal, beadjam a derekam vagy sem?
Nem kell túlkombinálni.
Valamin régóta "rágódsz", nem bírod befogadni, nem akarsz szembenézni vele, hogy feldolgozd, félsz, tartasz tőle, és inkább hárítasz, racionalizálsz.
Ne parázz, az álom jelez...de többnyire segíteni akar, hogy egyensúlyba kerülhess.
Kihulló, elrohadó, elporladó foggal álmodom rendszerint meghal egy férfi ismerősöm.
Apám halála elötti éjjel feketére rohadt fogakkal álmodtam, amiben fehér kukacok hemzsegtek. :-(
További ajánlott fórumok:
- Álmomban többször is láttam egy számot, a hatost. Tudja valaki, hogy mit jelent(het)?
- Mit jelenthet az, ha álmomban férfi vagyok?
- Mit jelenthet ha álmomban kiesett 2 fogam?
- 18éves vagyok.Mit jelenthet álmomban az, ha 9hónapos terhes vagyok?
- 3 héten belül 4 álmomban is megjelent a "WC szimbólum". Mit jelenthet ez?
- Napok óta minden álmomban szerepel 2 ember, aki már meghalt.Lehet ennek valamilyen jelentése?