18éves vagyok.Mit jelenthet álmomban az, ha 9hónapos terhes vagyok? (tudásbázis)
foglalkozol a gondolattal ez jó:))
én voltam már álmomba bérgyilkos mégsem foglalkoztat a gondolat:))
lehet hogy egyszerűen csak semmit sem jelent.
ezt álmodtad és kész. vagy mindenképp muszáj az álmok mögé nézni?szerintem csak fogadd el hogy ezt álmodtad és kész. az ember annyi érdekeset álmodik össze nem biztos hogy célszerű ezekkel foglalkozni.
Én is erre tippelek. Talán vágysz rá, azért álmodod. De az is igaz, hogy az ébredés utáni érzéseid is számítanak.
Vagy azóta már te is rájöttél, mit jelenthet?
Én már annyiszor álmodtam,hogy terhes vagyok..és soha nem lettem az...pl ma is azt álmodtam :D
Sztem ez azt jeleni,hogy annyira vágysz rá,meg gondolsz erre,hogy álmodban is előjön...vagy nem ?:)
Az Álmoskönyv szerint szüléssel,terheséggel álmodni azt jeleni,amit álmodtál.
De azért én egy terhességi tesztben jobban bíznék,mint az álmomban.
A neten rengeteg álomfejtést találhatsz:
Az álomkép jelentése: Terhesség: Szerencsés és kedvező álomszimbólum. Sok tervünk és vágyunk van, amelyket képesek vagyunk elérni, újat teremteni. Változást jelenthet két életszakasz között. Nők esetében elégedettséget jelent, férfiak esetén kedvező alakotóerőt jelent.
vagy egy másik:
jó keresgélést :o)
...hááát,
nem hiszem, h elégedett vagy a válaszokkal :o(
Szia!
Általában ötletességet jelent, de van aki szerint az álom önmagáért beszél, tehát.... :))))
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Mit jelenthet az, ha álmomban férfi vagyok?
- Mit jelenthet ha álmomban kiesett 2 fogam?
- 3 héten belül 4 álmomban is megjelent a "WC szimbólum". Mit jelenthet ez?
- Mit jelenthet, ha tolószéket toltam álmomban?
- Akik értenek az álmokhoz, álmok jelentéséhez: mit jelenthet, ha álmomban valakit (egy ismerősömet) ugy megbántottam, hogy sirt?