Mit jelent, ha a monocita szint magasabb? (tudásbázis)
9. dittiritti (válaszként erre: 7. - Pici Manócska)
2015. jún. 22. 09:25
nagyon gyakori ez gyerekkorba, valószínűleg egy vírus vagy baktérium okozza...gyerekkorban ritka a rák, tuti, hogy nem az! nyugodjatok meg, ne parázzatok! Egészséges a kisfiú, csak átesik azokon, amin a legtöbb gyerek...
2015. ápr. 4. 18:28
sajnos hajlamos vagyok mindig a legrosszabbra gondolni
2015. ápr. 4. 18:26
igen :( de mamámnál is csak egy megnagyobbodott nyirokcsomót találtak és 5hónap múlva meghalt áttétes rákba :( én csak ezért paráztam be....
6. moonlight13 (válaszként erre: 5. - Pici Manócska)
2015. ápr. 4. 18:19
Nincs mit, én is csak keresgéltem a neten...
De tudom, nálunk is volt már megnagyobbodott nyirokcsomó, és előtte mindig valami vírusos, bacis fertőzés volt.
2015. ápr. 4. 18:10
köszi a segítséget....
4. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Pici Manócska)
2015. ápr. 4. 18:07
3. Pici Manócska (válaszként erre: 2. - Moonlight13)
2015. ápr. 4. 18:04
csak tapasztalatokra voltam kíváncsi mert szerda azért elég messze van még amíg a doki látja a leletet...
én is tudom, hogy sok mindentől megnagyobbodhat
2. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Pici Manócska)
2015. ápr. 4. 18:03
A nyirokcsomók akár egy vírusos megbetegedéstől is megnagyobbodhatnak. Ezt itt a fórumon biztos, hogy senki nem fogja tudni megmondani, hogy éppen mitől van.
2015. ápr. 4. 17:50
Sziasztok
Unoka öcsém 11éves és nyakába találtak egy nyirok csomót mi eléggé megvan duzzadva neki. Háziorvos elküldte vérvételre
és a monocita szintje eltér magasabb a kelleténél...
Orvos még a leletet nem látta majd szerdán kell vissza menniük.
Esetleg volt valakinél hasonló és mitől lehet?
Mert átunna olvastam és kisebb betegségtől nagyobb betegség is lehet :( én személy szerint aggódom...
További ajánlott fórumok:
- Lehet valakinek 12 évvel később magasabb az intelligencia szintje?
- Átlagosnál magasabb HCG mit jelenthet?
- A vérképemen a húgsavszint magasabb a szokásosnál. Mit jelenthet ez? Tudna valaki segíteni?
- Neuron-specifikus enoláz magasabb szintjéről (17, 7 ng/ml) tud valaki valamit mondani, hogy mit jelenthet?
- Mit jelent ha a: C reaktiv fehérje ultraszenzitiv magasabb az engedetnél?
- Lejtore epult paraszthazban a kazant csak a legmagasabb pontra lehet telepiteni. jelent ez valami problemat, tobbletkoltseget?