Mit jelent ez a lemondási nyilatkozat? (tudásbázis)
Szia!
Én egy internetes repülőjegy vásárlásnál írtam el a nevet. Hasonló feltételek voltak a módosítás,lemondást illetően,mimt amiket Te írtál... Az utas nevét mégis módosítottam! Nem vontak le + költséget,de azért az ügyintézést felhívtam és rákérdeztem,de minden rendben volt.
Lehetsz 2 szobába.
Az egyikben bagózol, a másikban alszol.
220 eurót vontak le délelőtt a 6 éjszakára és most módosítottam nem dohányzóra. sajnos...... :(
én is csak azt találtam,hogy felszámolásra kerül a díj lemondás,módosítás......stb. esetén
Rákerestem az általad megadott mondatra, és a következőt találtam a legtöbb helyen előtte:
Figyelem: a foglalási feltételek eltérnek az általános szállodai szabályzattól!
Nem visszatérítendő
Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás, módosítás vagy meg nem jelenés esetén a foglalás árának teljes összege kerül felszámolásra.
A foglalás teljes összege felszámolásra fog kerülni a foglalás napján.
Ez már a foglalási oldalon rajta van(még azelőtt feltüntetik, hogy megadsz bármilyen adatot), ami azt jelenti, hogy ha lefoglalod a szobát, mindenképpen ki kell fizetni az árát, akkor is ha lemondod, ha nem jelensz meg, ha módosítasz valamit.
A szállást próbáltad már felhívni? Esetleg felvenni velük a kapcsolatot írásban?
Ez így első olvasásra azt jelenti, hogy ki kell fizetni a szoba teljes árát mindenképpen.
foglaltunk szállást,de véleltenül dohányzót rendeltem és módosítottam nem dohányzóvá. Utána kaptam ezt az email-t:
Lemondási feltételek:
Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás, módosítás vagy meg nem jelenés esetén a foglalás árának teljes összege kerül felszámolásra.
ez mit jelent? mennyibe kerülhet?
További ajánlott fórumok:
- A Mokkában nyilatkozott ma reggel a Liptai Claudia?
- Mi a véleményetek arról, hogy a házassági eskü szövegében már nem fog szerepelni a hűségről szóló nyilatkozat?
- Apasági nyilatkozat, közjegyző, anyakönyvvezető... Hogy is van ez?
- Apasági nyilatkozatot tett, de 3 év után szeretném ha lemondana a gyerekről...
- Az emberek többsége úgy nyilatkozik, hogy nagyon sajnálja,...
- Adóterhet nem viselő járandóságok nyilatkozatának a kitöltése?