Adóterhet nem viselő járandóságok nyilatkozatának a kitöltése? (tudásbázis kérdés)
Köszi :D
Én még mindig nem adtam fel, valahogy nem jutok el a postáig. :(
Nekem pénteken hozta a postás (Bp.), és hétfőn küldtem vissza sima, ajánlott levélben.
Ami fontos, hogy ne felejtsétek el, hogy 2010. 01.15-ig adni kell még egyet, ha még 2010 januárban gyeden vagytok (vagy természetesen tovább)!!
Apeh.hu honlapon rajta van a kitöltési útmutatója is.
nagyon aranyos,megnéztem a képeket!:-)
Hát sajnos én ma lekéstem a postát,az orrom előtt húzták be a kis ablakot,pedig 4 előtt már ott voltam.Nem is tudom meddig volt nyitva az a részleg.mindegy majd holnap időben megyek!
Köszi!
De rég volt ilyen pici.
Már 15 hónapos (lesz 16-án). Igazi kis ördögfióka. Igen kisfiú, Attila.
Mingyárt nézek mostani képet is, és teszek fel másikat.
én is akkor kaptam, teljesen megfeledkeztem róla...
Remélem ma eljutok a postáig.
éljen meg van a papír!hallelúja!:-)
azért köszi,aranyos vagy!most már minden oké.
délután feladom ezt a sz@rságot elsőbbségivel.
nem tudom, valahol tuti leírják a pontos összeget.
csaladinet.hu mondjuk hátha.
akkor beírod a 2.1-es pontba hogy október hónaptól x összegű gyest kapsz.
Most nézem, hogy én sem küldtem ezt vissza, én októbertől gyes-t kapok, előtte gyedet kaptam, akkor most mi van??
Azt tudja valaki mennyi pontosan a gyes?
nekem nincs rajta,hiába nézem.
pont most keresem a neten a címet de nem találom sehol :(
nekem a papír fejlécén rajta van
én székesfehérvárhoz tartozom.de neten tuti meg tudod nézni a címet
jaj,még valami!:)
nem találom a borítékot amiben volt a levél,így honnan tudom meg hogy milyen címre kell visszaküldeni?
hát szerintem is csatolhattak volna hozzá...szívjuk ki a kisujjunkból hogy hogy kell kitölteni!:-) főleg aki nem jártas az ilyenekben,mint pl.én tiszta analfabéta vagyok hozzá!
Oké akkor a 2 pontot üresen hagyom.remélem jó lesz!
köszi a segítséget!:-)
a gyed nem adóköteles asszem, csak a gyes... a gyedet persze ne írd be, akkor hagyd üresen, csak a családit. Ha a sima családit kapod, akkor semmi gond én vagyok bajban mert én felemeltet kapok, és nem tudom most így alá kell-e húznom a 3. pontot.
Nem hiszem el hogy kiadnak egy vacak papírt és egy nyomorult kitöltési útmutató sincs hozzá... kapja be az OEP...
További ajánlott fórumok:
- A Mokkában nyilatkozott ma reggel a Liptai Claudia?
- Mi a véleményetek arról, hogy a házassági eskü szövegében már nem fog szerepelni a hűségről szóló nyilatkozat?
- Apasági nyilatkozat, közjegyző, anyakönyvvezető... Hogy is van ez?
- Adóterhet nem viselő járandóságok- Nyilatkozat Gyes is ide tartozik?
- Meddig kell visszaküldeni az adóterheket nem viselő járandóságról a nyilatkozatot?
- Nyilatkozat az adóterhet nem viselő járandóságok figyelembevételéről