Rendben màr ki irta a papìrt is jövő héten megyek erre a vervetelell történő hormon szint nézésre prolaktin és tsh,t kell nézetni ezek pontosan mit jelentenek?tudod e?
az a baj hogy ő próbált már mintát venni de hiába pint akkor nem akart jönni ez a váladék és így nem bírt mintát venni.És ez így akkor annyiban is maradt.Most hormon vizsgálatot akar el rendelni.
Már miért lenne rosszindulatú az elváltozás? Ha valami csomó lenne a melledben és amiatt lenne a váladékozás, akkor az látszott volna az UH-n.
Most a hormonvizsgálat majd megint kiderít valamit.
Lehetne a váladékról is beszélni, mert valamikor régebben írtad, hogy talán a szaga kellemetlen? Már nem tudom. Ezt is tudja az orvos? Mert esetleg ebből a váladékból is tudnak mintát venni (egy vattás pálcikával kentet vesznek abból, ami kifolyt) és akkor ki tudják deríteni, hogy bakteriális fertőzés-e. Akkor meg van rá tabletta.
Látom, hogy tájékozatlan vagy, de legalább megkérdezed, amit nem tudsz. Én ezt nagyra értékelem, mert sokan csak félnek magukban az ismeretlen dolgoktól, kérdezni nem akarnak, és ennek sosincs jó vége.
A saját gyerekeimnek is azt szoktam mindeni: hülyeséget kérdezni nem szégyen. Az a szégyen, ha hülyeséget csinálsz ahelyett, hogy inkább megkérdezted volna.
Most ebben az esetben, Nati, addig kell keresni a szivárgás okát, míg meg nem találják. Hogy a melledben nincs elváltozás, az csak jó, de ezzel még nincs meg az ok. ☺
Ha a szakorvos indokoltnak tart egy vizsgálatot, biztosan elmegyek, mert ez az alap. Még örülök is, hogy beutalt.
A hormonszintet vérvétellel nézik. A hormonok szintje alapján tudják megmondani, hogy a szervezetedben milyen folyamatok zajlanak. A terhességet is, a pajzsmirigy működését is bizonyos hormonszintek változása jelzi, de az inzulin is egyféle hormon.
Voltam mell, ultrahangon a mell szivárgásos problémám miatt.És ott azt mondták semmilyen eltérés nincs teljesen minden rendben ezek a tej mirigyek annyit mondtak.Ahol el készítették az ultrahangot ott kaptam egy papírt amin orvosi szak,nyelven ír ezt azt. Viszont ez a mell szivárgás még mindig időnként elő jön. Igy beszéltem az orvosommal hogy voltam mell ultrahangon szóval,akinél eredetileg voltam ezzel a mell szivárgásos problémával kapcsolatban és ő azt javasolta nézessünk hormon szintet az érdekelne hogy itt konkrétan mit néznek és hogyan zajlik ez a hormon szint nézés.És hogy ti el -e mennétek erre a vizsgára vagy ha az ultra hangon mindent, rendben találtak és semmilyen kórós eltérés nincs viszont amell szivárgása továbbra is néha,néha elő jön.