Mit gondoltok a szexi ruhákról? (beszélgetés)
Szia, szerintem te félreértetted. Nem a hétköznapokra, hanem együttlétekre vásárolt szexi szettet a topik nyitó. Nem az utcára, nem dolgozni, hanem a hálóba.
Egyébként az, hogy kin hány kiló fölösleg látszik, pusztán magasság és csontozat kérdése. Az én alig több, mint 150 centimnél 5 kiló már annyit jelentene, mint egy 170 centisnél 10. Vagy többet...
Szerintem nagyon jó dolgok a szexi fehérneműk, talán azért, mert a férfiak vizuálisak, ezért jelentősen befolyásolhatják a közös szexuális élet minőségét. A nők pedig ilyen ruhákban pozitív visszajelzést kaphatnak, magabiztosabbá válhatnak. Nejem több tucat fehérneműt és kiegészítőt tervezett, olyannyira eredeti elgondolásúak és használhatóak, hogy akár üzleti lehetőséget is lehetne benne látni. Az, hogy valaki teltebb vagy karcsúbb csak egy dolog, mindig lehet valamit kihangsúlyozni valamit elnyomni.. Érdekes téma, hogy a nők esetleg prostinak érzik magukat benne vagy látnak másokat annak, ez azért elég cinikus, rosszindulatú és ítélkező gondolat. A prostik ruhaviselete egy marketing fogás, egy egész iparággal húzni egyenlőségbe a szexi fehérneműket nem megalapozott következtetés, persze mindenkinek a maga igazsága áll mindenekfelett. Egy párkapcsolatot fel tudnak dobni ezek a ruhák és kiegészítőik, semmiképpen nem perverzió, de akinek az, annak is igaza van. Úgyhogy hajrá, ha kell javaslok ruhákat, ha adsz egy magasságot és súlyt...
további szép napot
A férjem azt szereti, ha én csinosnak érzem magam.
Ha egy k@rvás kinézetű lányt akart volna, akkor olyat keresett volna, de azokat közönségesnek találja:)
Szerinte pont elég, amennyire kiteszem a melleimet, és pont megfelelő hosszúságú a szoknyám is...
Én csak kérdéseket tettem fel, de úgy látom megint beletrafáltam szokás szerint. Utálom, ha igazam van. Persze nem mindenbe....
Nem azért kérdeztelek, mert jól akarom érezni magam (ez enélkül is meg van), hanem pontosítást kértem. Milyen alkalom, miért gondolod, hogy szükséges, stb.
Egyszerűbb úgy segíteni, ha tudjuk miről van szó.
Köszönöm az érdeklődésedet (bár nincs szükségem rá és nem is kértem)! Igen van férjem. 28 éve. Az én férjem is szereti, ha csinosan öltözök (szoknya, ruha, magas sarkú, kosztüm, bakancs+farmer, stb.), de sosem várta el, hogy k@rvának nézzek ki. A tűz nem aludt ki, mert ha így lenne, akkor nem lennénk együtt:) De, semmi köze ehhez senkinek. Nem én nyitottam fórumot, így nincs sok köze hozzá senkinek, hogy velem mi a helyzet.
Én is nő vagyok. Tudom mennyit számít 5 kg vagy 10 kg hízás. 5 kg nem látszik, 10 már igen. Ekkor már az ember nem szívesen veszi fel az előző méretű ruháját, de 5 kg-nál még simán fel lehet venni.
Azért ha pontosítanál egyszerűbb lenne.
" Gondoltam megkérdezem más véleményét, ki mit hord, mit ajánl, mert ami ilyen cuccom van már meguntam vagy csak úgy érzem nem áll már annyira jól"
Én melóba változatosan öltözök, ez az épp aktuális hangulatomtól függ. Nadrág (szövet, farmer, vászon), vagy szoknya, jó felsőkkel, télen a hozzá illő kabáttal és lábbelivel.
Tornához: melegítő nadrág és póló+sportcipő.
Bicajhoz: kényelmes hosszú vagy rövid nadrág (időjárás függő), felsővel és kabáttal, ha kell (sportos).
Strand: bikini.
Éjjel: nyáron rövid nadrágos, télen hosszú nadrágos pizsama, nyáron trikó, télen hosszú ujjú póló.
Egyéb eseményekre: a megfelelő öltözék (koktél ruha, kosztüm, elegáns ruha, stb.
A ruháim megfelelő méretűek és jól állnak.
Ja, a férjemnek az tetszik a legjobban, ha sima fehér pamut bugyit veszek fel, és én is ezt szeretem a legjobban:D
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok, mitől szexi egy nő?