Mit gondoltok a siesta cipőről? (tudásbázis)
Nekem már nagyok a gyerekeim. A fiam mindig siestát hordott, ennek ellenére a bokáján jár!
A lányom döntött sarkú cipőt és ő is a bokáján jár!
Szerintem ez genetika! Ha valaki hajlamos rá, bármit adhattok rá, úgy is lúdtalpas lesz!
Talán a legjobb, ha sokat van nyáron-kavicson, homokban -mezitláb! A betonon és a lakásban nincs értelme, csak felfázik! Az ugyanis nem dolgoztatja a talp izmokat!
Régen nagyon jó strapabíró cipők voltak a Siesta termékei. Mára sajnos a legtöbb modell Kínából és távol-keletről érkezik csak átcímkézik, azoknak távolról sincs köze az egészséges gyereklábak kialakulásáshoz.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért olyan drágák.
Én csak olyan Siestáért adok pénzt, amelyikben nincs benne, hogy "made in China" vagy "made in Vietnam".
Tény, hogy jól néz ki, de állítólag sokat is árt. Én azt hallottam, hogy mivel nagyon megtámasztja a láb izmait, az nem fog megerősödni, metz nincs hozzászokva.
Egyik ismerősöm csak azt vett eddig a 3 éves fiának. Legyen az bakancs, szandi, cipő, még otthoni játszósnak is. Lehet persze hogy nincs összefüggés, de most voltak a gyereknek ortopéd cipőt csináltatni, olyan lúdtalpa van.
Szia Dorka!
Találtam egy Omker üzletet Pécsett,(így kell írni?) és azt mondták ismerősök h ott lehet kapni döntött sarkú cipőt,azt hiszem Dr.Leót.Bemásolom a címet,és akkor telcsin tudsz érdeklődni,hogy igaz-e.Én sajnos Pesten dolgozom,így itteni címeket tudnék többet,de remélem ez is segítség. 7622, Nagy Lajos király útja 10/a.
Nyitvatartás: H-P 8:30 - 17:00 Sz: 9:00 - 12:00 Elit
Tel: (72) 516-412 Fax: (72) 516-413 Mobil: (30) 627-8006
Találtam egy linket a neten,ezt bemásolom,itt lehet rendelni is:
Ezen árak is vannak fenn.,aztán ha tudok bővebbet,akkor írok!
Jaaa, most olvastam vissza, hogy az a hozzászólásom nem is "ment át"!
Szóval igen, a szolgáltatás, + a cipők.:)
Hát ez az! Vidékről lenne szó.:) Kaposvár, Pécs, esetleg Szekszárd, Baja jöhetne szóba.
De most nem a vizsgálatra gondoltam, hanem arra, hogy ezekban a boltokban kaphatóak-e azok a cipőmárkák, amiről írtál?
Elnézést, hogy félreérhető voltam.
Drága, de én is azt veszek a fiamnak. Valaki írta hogy apró gyerekeknél még nincs ludtalp, ezt mondta az ortopéd orvos is, ehhez képest a bölcsis doki közölte a két éves gyerekre hogy van egy pici ludtapja, szóvan én már nem tudok kiigazodni.
Nekem tetszik hogy van nagy választék, és nagyon jól néznek ki. Van másik gyerekcipő márka, a supy de nekem azok a cipők elég ormotlannak meg kicsit ortopéd cipő kinézetünek tünnek. Annal nagyobb a boka része, meg talán az anyaguk is keményebb mint a siestának.
Én úgy tudom, hogy a ma kapható siesta nem az, ami régen volt. Egész más cég gyártja és nem is olyan jó.
Pécsen egy maszek 4-6 eFt (típustól függ) körül készít méretvétel után cipőcskét nagy színválasztékkal.
Én úgy tudom, hogy alapból minden gyerek lúdtalpas, a cipő segít ennek korrigálásában.
Mi nem jártunk ortopéduhoz, csak siestában az első pillanattól....
A legjobb!
Mi ezt hordjuk.
Lányom már 6 éves első pillanattól Siestában jár, és nem lúdtalpas.
A téli bakancsok garantáltan nem áznak be.
18 hós kisfiam is ezt hordja, bár a nyáron -mivel nem volt megfelelő Siesta a méretében - Cicibant hordott - az is tökéletes.
Köszi!
Ahhoz képest, hogy már vagy egy hónapja ezzel fárasztom a környezetem... erről még nem hallottam. Mindenképpen betét nélkülit akarok, de akkor figyelek erre a megemelt belső sarokra is.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)