Mit gondoltok a 43 mm-es cisztáról? (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm a segitséget :))
Remélem minden rendbe jön :) :(
Még nem... :/ Aztán párom anyuája említette hogy mikor ő várta páromat rá is azt mondták h ciszta....
Szóval kitudja...
Kedves fórumozók!
A tapasztalatomat szeretném veletek megosztani, hátha valakinek segít. Nekem a terhességem előtt véletlenszerűen derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van. Kisfokú volt, de már 1 db ciszta ott figyelt a méhemben. Az inzulinrezisztens életmód része a torna is, mikor hozzáolvastam, megtudtam, hogy a ciszták felszívódnak az Aviva tornával. Nem volt időm bejelentkezni az Aviva tornára, hát jártam alakformálóra, meg Pilatesre és a hasi gyakorlatokat nagyon komolyan vettem. A pilatesen különösen kemény és nehéz hasizmozást mutattak, elsőre nem is tűnt hasizom gyakorlatnak egyik-másik. Mivel egy fórumban valaki azt írta, hogy az Aviva torna lényege a kismedencei vérbőség, hát minden napra rendszeresítettem magamnak reggelre és estére egy gyakorlatsort, nagyon egyszerű, kismedencei vérbőséget okozó feladatokból. 2 hónap múlva kellett mennem az első nőgyógyászati kontrollra és már nem volt ott a ciszta. Hasonló nagy volt, mint a topikindítónak. Egyébként a mensim mindig rendben megjött, az elején pici "barnázással". Ez jellegzetes tünete az inzulinrezisztenciának, csak én nem tudtam.
:)
És enne féjnia is kellene ?? :O
Értelek, akkor műtét, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, mert azt vonzod be..magadra! Ha te vagy akivel ez van persze..
Szóval ha ezt még fórumra is viszed, nem lehetsz a toppon. Gyógyítható ha erősítésre vársz, szerintem műtéttel igen is gyógyítható, nem lesz gond, jobbulást és jó egészséget kívánok!
Sziasztok!
Mit gondoltok a 43mm-es cisztáról?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)