Mit gondolsz az MSN megszűnéséről? (beszélgetés)
Ez a facebook messengerre is vonatkozik?
Mert vasárnap óta nálam nem működik az okostelón.
Sajnos a SKYPE-vel az a baj, hogy vírusokat is terjeszt, és már több ember videóval csak fizetés után tud beszélgetni, abból is csak 5-6-ot ajánl a skype.
Van egy most feltörekvő új rendszer, ami 1,5-2 éven belül gyökeresen megváltoztatja a kommunikációt. A rendszer neve iWowWe. Én már egy éve ezt használom, mondhatom nincsen párja. Akit több érdekel, az írjon egy privit. Itt nem lehet a szabályzat miatt többet! :)
Most, hogy írtátok megtaláltam hol kell... xd
A kamerában egyetéretek, Skype-on még nem próbáltam, de msnbe tényleg nsm szép.
Már miért ne lehetne fálj küldeni skypon?Minden nap küldök valamit páromnak..
Napiszinten használom a skypot, ezerszer jobb mint az msn.
Ha megszűnik az msn hát üsse kő.. elavult program. Az utóbbi verziók meg jó szarok voltak, ha a másik félnek az előző kiadása volt nem ugyan az mint a tiéd, esetleg egy régebbi fajta, már nem engedett fájt küldeni..ha feltelepítettél valami smile programot amit kínált az msn az úgy beette a gépedre magát mint a szél.
Skype letisztult könnyű egyszerű, minidg müködik a kamera kép rendesen, nem úgy mint az msn-nél.
A skype sokkal jobb!
Nem bánom hogy megszünik, mert nem tudtam használni, nem volt kompatibilis a gépemhez.
Állítólag nincs már ott a kutya sem... egy olyan ismerősöm mondta, akinek kiterjedt baráti köre volt msn-en korábban, most meg csak a nagy pangás.
Egy közösségi oldal szippantotta magába az irányítható tömeget :)
Nem is tudtam... nem használtam, nem szerettem.
Nem fogok érte könnyeket hullajtani.
A minap olvastam, hogy az msn megszűnik. Sok cikk alatt írták, hogy a Skype úgyis jobb. Meg hogy az msn gyenge, nem jó.
Saját véleményem az, hogy az MSN jó program volt, soha nem kaptam egy vírust se miatta a gépemre.
De azt szerettem benne, hogy fájlküldésre tökéletes volt, ez meg a Skype-ban nincs benne.
Regeltem is Skype-ra gyorsan, de rosszabb, mint az msn. Se fájlküldés, becenevet se lehet megadni. Semmi...
Nektek melyik tetszik jobban és miért? A Skype vagy az MSN?
További ajánlott fórumok:
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- Munkaviszony megszűnése határozott munkaszerződésnél
- Telekom feltöltőkártyás telefon Domino Most megszűnése
- Mónika show megszűnése
- Cég megszűnésekor hivatalos vezetői elköszönés nem alap dolog lenne?
- Gyógynövény termékek megszűnése ápr.1-től az Unió miatt?