Mit gondoljak erről? Volt veletek hasonló? (beszélgetés)
Nekem teljesen elég lenne, ha csak írja. Ha belenéztél a telójába, valószínüleg okkal tetted. Nekem eszembe nem jutott ilyesmi, míg úgy éreztem minden rendben, csak mikor kezdett egy nyugtalanító érzésem lenni, hogy valami háborgás van az erőben.
Ha vette a fáradtságot, hogy kinyomozza, ki az a csaj, sajnálja, hogy nem táncikált vele - bár te ott voltál neki táncikálni és másra is - és most még érezni is akarja, akkor nagy naivitásra vall, hogy nem gyanakszol. Vagyis dehogy nem gyanakszol, hiszen akkor nem írtál volna ide. Lehet, hogy arra számítottál, hogy megnyugtatnak, de szerintem, ez butaság lenne. Próbáld tisztázni a helyzetet.
Érezni akar egy másik nőt.
Minden rendben van a kapcsolatban.
Igen... Jól érzed....
A távkapcsolatok már csak ilyenek: mindenki félrejár.
Ahol nincs meg a mindennapi intimitás,a távollétek szép lassan felemésztik a kapcsolatot. Elkerülhetetlen, hogy mindkét felet sok inger éri. A párod emellett görény is, mert legalább mondhatta volna, hogy vége, stb. Te meg ha ezek után nem érzed, hogy megcsalt, vagy meg fog csalni, naív vagy.
"érezni akarlak"
Ezt írta egy (állítása szerint csak) kolléganőjének. Ez egyértelműen szex. Ezt te is pontosan tudod.
De, megcsalt! Ilyent a kolléganőnek vagy a szomszédlánynak nem írnak a férfiak, csak ha már megfelelő "joguk" van hozzá:
"Érezni akarlak"
A legtöbb esetben a nô olyannak látja a kapcsolatát, amilyennek látni akarja; a saját érzéseibôl indul ki.
A jelzések, netalán a tények pedig egészen mást sugallnak.
Igen, rajta vagyunk az ügyön, hogy összeköltözzünk..
Bennem is felmerült, hogy mi lesz akkor 5-10 év múlva.
Èn rákérdeznék erre!
De szerintem Ő befolyásol téged,és könnyen ki fogja magyarázni magát ebből.
De mi a garancia erre hogy ezt nem fogja folytatni ?
És 3 éve,hogy lehet az,hogy csak hétvégente talàlkoztok ?
Valakinek költözni kellene a màsikhoz,mert ez így kevés.
Azok legalább döntöttek - így vagy úgy.
Ez inkább állóvíz.
További ajánlott fórumok:
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Halálra rémültem. Veletek volt már ehhez hasonló eset?
- Veletek is volt hasonló?
- Fiúk, Lányok veletek is történt hasonló eset már?
- Két ér van csak a babám köldökzsinórjában. Írjatok, ha veletek is történt már hasonló!
- Veletek is történt már hasonló?