Mit egyek/igyak, hogy elmuljon végre a 2 napja tartó szorulásom?Még sose volt ilyen, hogy egy nap egyszer legalább ne menjek wc-re. (tudásbázis)
Szia
a legjobb ha sok folyadékot iszol +lenmag, lehet a kávédarálóban kicsit megpörgetni, kefirrel, müzlibe, de tejeskávéba is teheted. ha vársz néhány percet akkor látod hogyan duzzad meg, mert ez egy ilyen mag. Sok-sok vizet tud felszívni és a bélmozgásokat is serkenti. remélem mostanra már elmúlt a problémád- lehet, hogy csak nagyon meleg volt akkor és te kevesebbet ittál, mint amennyire ténylegesen szükséged volt.
Olyan meleg legyen a víz ami iható!Csavarj bele egy egész citromot az segít.
Pár napig alkalmazd amig teljesen ki nem ürülsz.
Nekem több mint egy hétig nem volt széletem, azt hittem beleőrülök. Már fájt a hasam, minden bajom volt.
Barátnőm javasolt egy homeos bogyót. Azt szedtem és azóta semmi bajom! Van, hogy naponta 3x is sikerül.
- Alumina CH9
- Opium CH 9
Nem nagyon hittem bennük, de tényleg segitett.
- Szilvalekvár
- Glicerines kúp
- Kefir, joghurt bele valami rostos mag, pl. len.
- Laevolac, ez is nagyon bejött. Pár óra múlva hatott már.
- Savanyú káposzta
- gyümölcs + tej
glicerines kúp, ha már minden kötél szakad...
De remélhetőleg már megoldódott a problémád. :)
Reszelt káposzta, hagyma, fokhagyma, uborka leöntve joghurttal.
Ez a kombináció mentette meg az életem, amíg szorulásos voltam a vastabletta szedése miatt. Bár aki puffadós annak nem jó, nekem nem szoktak puffadásos gondjaim lenni, még akkor sem ha amúgy szorulok.
Minden nap joghurt. (amúgy sem árt :P és fincsi)
Amúgy nekem bejött a szilvalekvár+kávé kombináció (véletlenül túl lekváros volt a szilvás fánkom, utána meg jól bekávéztam, a hatás nem maradt el, nem is tudtam eddig h ez ilyen hatásos).
Éhgyomorra kávé nekem mindig tuti. :P meg egy kiadós séta, a joghurtos saláták, levesek.
Keserű só....fújjjj
kb. 1,5 hetente megyek egyszer..... és ehetek bármit bármivel nem vág át. Mondjuk még a víztől is hízom... Tehát nem egyszerű
:)....Kicsit várj...és megjön a hatás:)
Hááát minden rosszat meglehet szokni....ha 2naponta van produkció...én már attól boldog vagyok:)
bevertem 3 deci paradicsomlét meg fél liter teje.azon kivül, hogy görögdinnye nagyságú lett a hasam semmi különöset nem érzek :(((
remélem később lesz hatása. Rohadtul szenvedek, még sose volt ilyen, hogy napi egyszer ne menjek wc-re. Totál rossz. Nem is tudom, hogyan tudnak élni emberek, ugyhogy normális nekik ez az állapot. Nagyon rossz.
Csak nehogy a végén pont az ellenkező hatást érd el.
Ha nem vagy allergiás a kamillára, akkor "barátságosabb" egy adag kamillateát meginnod. Vagy jó még a narancslé is. Pici babáknál is bevált módszer.
További ajánlott fórumok:
- Minden szóban legyen legalább egy "eb"
- Mit ne egyek/igyak ha másnapos vagyok?
- Tejpéptől lehet-e szorulásos a baba?
- Ha reggel felkelek nagyon rossz a gyomrom, mindig hányingerem van..nagyon rossz érzés! Mit egyek/igyak, hogy ez ne legyen így?
- Hogy segítsek a szorulásos kicsimnek?
- Ha hígabbra csinálom a tápszert, hogy ne legyen szorulásos, attól görcsölhet a hasa a babának?