Hogy segítsek a szorulásos kicsimnek? (tudásbázis)
Szia! Kis korában az én fiamnál is így volt,még 1-szer beöntést is kapott. Érdemes minden reggel frissen facsart gyümölcslevet itatni vele,az aszalt szilva is nagyon jó minden nap adni kell 5 szemet,meg hozzá joghurtot vagy tejet,lekvár is jó.
Nálunk régen a kinder tojás vált be.Azt mondta a doki ,hogy ösztönözni kell,minden nap ráült a bilire és vártuk,hogy legyen,és mivel ez be is jött a gyereknél minden nap kapott egy kindert. Én most terhes vagyok és a mai napig küszködök vele,de az aszalt szilvás változat tényleg jó. Remélem segítettem.
hőmérőzés, körkörözés vele persze normál módon, és egyszercsak kijön az onnan,
annál jobb ebben az esetben nincs sajnoss.
Jobbulást neki.
Mióta nem volt széklete? Ha tegnap volt, akkor elvileg nem annyira kemény a széklete, hogy annyira keljen sírni neki, hogy az orvos ne halljon. :S Nem nyelt le valamit, ami elzáródást okoz nála, sajnos előfordulhat bélcsavarodás is, ha ennyire keserves a sírása. :(
Babakrémmel, olívaolajjal, vagy sima étolajjal 'zsírozd körbe a végbél környékét. Én úgy csinálnám, hogy egy kúpot bekennék krémmel alaposan és azzal nyomnám fel, de nem teljesen, ha csak lázkúp van esetleg otthon, a glicerines más ott a kúppal együtt lehet.
Mielőbbi sikerélményt!!
Glicerines kúp
Vagy olajozd meg a lázmérőt és azt kellene kicsit felnyomni neki, hátha...
igen,olajozd meg kicsit a popónyílást,gumikesztyű és 1 ujjaddal masszírozd,mint a gátat szülésnél,segíts kibújni a kakinak.
Megelőzésképpen pedig sütőtök, aszalt szilva,levesek,főzelékek,stb.
Köszi, kipróbálom.
Sohase volt még szorulása, napi 2x szokott kakilni, azért vagyok ilyen tanácstalan. Most szünet nélkül sír, telefonban nem is hallanék semmit, azért nem hívtam fel a dokit.
:(
Egy lázmérés esetleg? Vagy egy kisebb kanál olívaolaj? Mondjuk azért annak kell egy kis idő, míg odaér.
kamillatea? virágfőzet
bébi víz
További ajánlott fórumok:
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Mit csináljak? Hogyan segítsek?
- Lenne olyan cég vagy magánszemély, aki megengedné, hogy besegítsek neki a munkában ingyen?
- Kakivisszatartás óvodáskorban. Hogyan lehet ezt megoldani? Hogyan segítsek neki?
- Mit egyek/igyak, hogy elmuljon végre a 2 napja tartó szorulásom?Még sose volt ilyen, hogy egy nap egyszer legalább ne menjek wc-re.
- Ha hígabbra csinálom a tápszert, hogy ne legyen szorulásos, attól görcsölhet a hasa a babának?