Mit csináltok ebben a melegben? (beszélgetés)
Köszönöm, igazán kedves vagy, tudtam, hogy ha valakire, hát rád tényleg számíthatok! :)
Gondolkodom rajta, a 32 fokot még nagy nehezen elviselem sí kezeslábas nélkül, de ha megy feljebb pár fokot, mindenképpen igénybevenném az ajánlatod :D
A 32 C tetőtéri lakásokhoz fontos a helyes ruhaviselet.
Szívesen kölcsönadom olcsón a sí kezeslábasom nyaranta, mert én csak télen használom.
Hát ⛄☃️,nem építek,,mert minden épp úgy van mint máskor.
Több tusolás,finom jeges☕,és idén is megesküszöm hogy jövőre lesz klíma.
Aztán pedig nem is😄
Ugyanúgy teszem a dolgomat, mint máskor. Dolgozni járok, elvégzem a házimunkát, kertet rendezem. Főzök majdnem minden nap, a sütőt sem vagyok rest bekapcsolni. Befőzés is napirenden van.
25 fok körül van a házban, bírható. Klíma nincs, nem is kell.
A bevásárlást, piacot a reggeli órákban intéztem, de azt máskor is úgy szoktam.
Mondjuk van különbség,hogy kertes házban,vagy a hatodikon él valaki.
Embert próbáló a meleg,de változtatni csak részben tudsz rajta.
Kertes házban élek,itt mindig van tenni - venni.Napokba hoztak tűzifát(nem erre a szezonra) el kell pakolni,árnyékba,vagy hajnalban.Izzadok persze(mintha konditeremben lennék). Háziállatokat ellátni,vásárolni,főzni,befőzni.
Van kerti zuhany.Ha pihenek,biztos nem a napon vagyok.
Mintha csak én írtam volna! :-)
(Annyiból azért mégsem, hogy az unokáim kedvéért azért bekapcsolom a sütőt - néha.)
Én utálom a kánikulát!Csak annyira megyek ki amennyit muszáj.Hajnalban és este locsolok.(Bár már minden kipusztul lassan a kertben.)
Igyekszem gyors kaját összedobni hogy ne melegítsem azzal is a levegőt hogy órákig főzök.Sütőt biztos hogy nem kapcsolom be!
A meleg miatt fáj a fejem és az energiaszintem nulla.
Csak azt csinálom amit muszáj.
Alig várom az őszt!
Dolgoztam ma is.
Mosok, teregetek közben.
Voltam vásárolni, fodrásznál.
Holnap esküvő. 130 km-t utazunk...