Akik ebben a melegben is farmert hordanak... (beszélgetés)
Azt hordok nyáron is, rövidet és hosszút is. De hosszúban a bővített szárút szeretem, a nyári farmergatyóim pedig vékonyak és világos színűek.
Hogy miért farmer és miért nadrág?
- Szoknyát ritkán hordok, nem szeretem annyira, mert körülményesebb viselni, mint a nadrágot. És semmivel sem érzem magam "megkönnyebbülten" szoknyában, ugyanolyan melegem van.
- Farmert bármivel fel lehet venni. Legyen az sportcipő vagy magassarkú szandál. Így sose jövök zavarba.
- Jobb benne a fenekem. Ez azt hiszem nem egy utolsó érv. :)
- Nem kell vasalni! Ez számomra önmagában is elegendő indok lenne a farmerviselésre. :D:D:D
nem én is fel szoktam venni.azt hozzá kell tenni hogy szoknyát soha nem hordtam de nem is fogok.én jobban szeretem a3/4 es gatyokat ill.a farmert.télen pl.mindig azt hordok
én most is farmerban vagyok! mhelyen ülök, légkondiban... kb. déli egykor bicajoztam be, a lehető legnagyobb hőségben, de kibírtam, mert tudtam, hogy bent a légkondi miatt jó lesz az a farmer - igazam is volt. megfagynék itt szoknyában!
felül viszont ujjatlan fekete felső van rajtam.
Én is farmerban járok,dolgozom,néha majd meg rohadok,.....
17 évesen nem nagyon van pénzem lézeres eltávolításra, az pedig esélytelen, hogy kifizessék nekem. De az még nem is lenne akkora probléma, ha nem társulnának hozzá striák is. :S
Néha kimerészkedek egyébként szoknyába vagy sortba, de ilyenkor elég frusztráltan érzem magam és utálom, ha pl. állnom kell buszon/villamoson, ami jobb rálátást biztosít a lábaimra.
Én ajánlanám próbálj meg szoknyát húzni,szép hosszú lábakhoz nagyon csini(én 158 vagyok :),hát engem is többen megnéztek az tény szoknyába.Sajnos striák ellen nem sok minden van,sőt,semmi :( el kell fogadni,hajszálereket el lehet tüntetni lézer stb.
Az a baj, hogy tudom nem kéne ezzel foglalkoznom. De mégsem bírom kiiktatni. Főleg mert egyébként jó alakom van, szép az arcom, meg általában sokan megnéznek az utcán, és tudom, hogy ha kirakom a lábaim, azokat is nagyon megnéznék, mert feltünő vagyok. (Nagyon magas, hosszúak a lábaim.) Nem tudom hogy győzhetném ezt le vagy miképp tüntethetném el ezeket a dolgokat. Alapozó és társai nem segítenek. :(
Én is így voltam,nekem is van hajszálér+stria is a vádlimon,de már nem érdekel,nem lehetek mindig nadrágban,kicsit nőiesedni is jó lenne :)
Én fiatal, vékony lány vagyok, mégis kb csak hosszú farmert hordok nyáron is. Pedig szépnek mondott vagyok. Rosszul viselem a meleget, de nem tartom szépnek a lábaimat és nem szívesen mutogatom őket. Nagyon nem jó ez így, de egyszerűen nem tudom mutogatni, mert látszik pár hajszálér is, emellé jön az, hogy a hirtelen növés miatt striák vannak a lábamon. (comb, térd, vádli) :( Lehangoló.
Én is általában nadrágba járok,de valamelyik nap olyan meleg volt hogy belesültem volna,fölvettem egy ruhát,térd fölé ért,nagyon kellemes viselet volt,pedig nem vagyok szoknyás,a vádlimon is kezd megjelenni a stria,de megbeszéltem magammal hogy nem érdekel,akinek nem tetszik nem néz oda,de én nem fogok megsülni.Most épp ismét valami ruhát fogok venni,ha már nyár van.
Hát én van, hogy tényleg bikiniben vagyok meg valami mini ruhában...én nem birnám ebben a höségben elviselni, tegnap láttam turistákat akik viszont csak bikiniben vonultak végig a városon na az azért már kicsit durva...lehet mapszúrást kaptak a strandon:-)
Hát igen,de azért könnyebb lenne kibírni mint famerben...:D
Én is farmert hordok, a lábam nem mindig kifogástalan... És dagi is vagyok, ezért én is gyakran hosszú farmert veszek fel.
Eddig úgy, hogy eljárok itthonról, maximum halász nadrágot vettem fel, mert szerintem nem elég vékony ahhoz a vádlim, hogy nagyon rövidet vegyek fel. Az udvaron szaladgálni nagyon jók nekem a mini gatyók is. Most csak Zalában, egy kis faluban vettem fel nagyon rövidet. Nem is az, hogy kedvencem a farmer, de szinte mindig abban vagyok. Egészen a nagy hőségig hosszú farmert hordok, akár tűző napon is. Persze vannak határok! Meleg, de nem szeretem a vádlim mutogatni. Na, én ezért vagyok hülye, mármint, hogy ez az oka, a nem hordásnak...
:)
Én is mindig farmert hordok, szerintem túl görbék a lábaim.
Épp tegnap állapítottam meg kocsiban ülve a belvárosba menet, h mennyi ember rohangál 40 fokban hosszú farmerban, és h én, aki egyébként egész évben farmert hord, kb 1 hónapja nem vettem fel hosszúnadrágot:) Olyan csinik a rövid farmerkák:) meg azok a jó kis szoknyák.... tele van a szekrényem ruhácskával:)
Én itthon nem farmerben vagyok de ha kiteszem a lábam az utcára farmert hordok mindig.Télen hosszút nyáron 3/4-est.Én szeretem.
hülye nem vagy, csak baromi meleged lehet .-)
Ide csak az jöhet akit hívnak? Ez új számomra, bocsáss meg légy oly kedves.
Én is olykor farmert húzok, a 30-35 fokos melegben is. Egyébként tényleg nem sok különbség van, hogy most hosszút hordunk éppen vagy rövidet. :-)
téged ki hivott ide ?ez amugy is NÖI fórum de tudod mit irj amit akarsz ...
furcsa de énis rosszul viselem de mint irtam ha bikiniben lennék akkor is meghalnék.
Lehet az vagy, de nem a farmer miatt.:)
de meleg de amikor anno Ruhát hordtam akkor sem sok különbséget éreztem ugyanugy melegem volt.:)nemtudom ehhez szoktam,kényelmes stb,ápol és eltakar
Én is farmerben járok!!!Nyugi,nem vagy hülye!!!Csak nézz körbe az utcán..nagyon sokan vagyunk!
Ez nem azon múlik h vki hülye e avagy normális....ez attól függ h vki hogyan viseli a meleget.Én speciel meghalnék farmerben mert nagyon rosszul viselem a meleget sajnos..:S
De ha te jól érzed magad benne akkor miért lennél hülye??
Hát hülye éppen nem vagy,de nem qrva meleg az?
Miért nem veszel fel valami könnyebb anyagból hosszú nadrágot?
De ha nincs meleged,csak nyugodtan!:)
További ajánlott fórumok: