Mit csináljak ebben a patthelyzetben? (beszélgetés)
En is igy gondoltam, aztan egyszer kifogtam...
Ugyhogy maradok az "oreges" temponal es inkabb sajnaltatom magam egy kicsit, hogy ez keves, mint amikor mar csak a forro levego jon...
Milyen jó ilyet olvasni hogy nagyobb étvágyad van mint a férfiaknak volt akikkel eddig találkoztál. Jó lenne ha egy ilyen nővel hozna össze a sors.
Lehet kicsit sokat látsz bele. A sofőrnek az a dolga, hogy mosolyogva köszönjön.
Daszovegeket irok unalmas perceimben de foleg inglisul, mert itt nem nagyon fut be a magyarnota :o)
Nem zorog a haraszt, ha nem veri a paraszt :o)
Na azért a haraszt nem zörög.....
Ezzel egyetértek!!Egyik barátnőm összejött egy buszsofőrrel.Szegény megcsókólta a buszon,erre annyit kérdezett tőle hogy mi a fenét csinál?Meglátják aztán futnak mesélni a párjának!
No nem veluk, Isten ments az veszelyes!Van itt helyi alapanyag, nem is akarmilyen. A kisbusz neha jo de minek mikor van rugdalodzoszoba :o)
[link]
Mert lecsúszott a gatyájukba
:-)
annak szántam, minden rosszindulat nélkül
:XDDD
Akkor se nem a buszban! :D
Ugyan ki lehet takarittatani, en is azt teszem :o)
Az enyem csak egy 9 fos Opel es mivel huszoneves stewardeseket furikazok inkabb nem kockaztatok meg egy szerologiai vizsalatot a szovetszalak kozot megtapadt szerves anyagok kapcsan :o)
Amúgy szépen kiveséztük ezt a buszozásos sztorit, aztán lehet, hogy ő lenne a leendő gyermekei apja, ha merne belevágni. :)))
Hát de nem!? :)
Ugyanakkora esély van rá, a taxisofőrökről is ezt szokták mondani, de nyilván minden olyan szakma, ahol sok az emberekkel való kontakt, esélyt ad több flörtre, több futó kalandra. Aztán maga az ember a döntő, ezért az infókból, amiket írtál, lehet ez is, az is.
Ez nem azt jelenti, hogy bírják a strapát, az is lehet, hogy csak 5 perces menetek voltak, de azt mindig más lánnyal szeretné.
Igaz, de ahogy olvasom a hsz-eket, itt sokkal nagyobb az esély az utóbbira.
Pfúj! :/
Ott már sokan megfordultak.....
:D
Ezt csak akkor tudod meg, ha megpróbálsz vele megismerkedni.:) De most komolyan. Bárkinek lehet bármilyen foglalkozása és lehet normális, de lehet s-ggfej is, honnan tudhatnánk mi így?
Ilyenhez már volt szerencsém. Akkor bizonyosodott be, hogy a diplomához nem biztos, hogy ész is jár.
Viszont ha randira kerul sor eleg nagy hely van a hatso ulesen :o)es az autosmoziban is paholybol nezhetik a filmet :D
Őszintén? Sosem figyeltem eddig.
gyakran előfordul, hogy a legvonzóbb pasi is párpercnyi beszélgetés után érdektelenné válik :)
A buszsofőr elég sok embernek szokott köszönni és rámosolyogni, nem? :)
Lehet, hogy már szakítás is lett volna, ha olyan, mint az alábbiakban ecsetelt díszpéldányok. :)
Szívesen. Engem nem fog szétszedni senki. De ha ez így van, akkor inkább maradok még egy kicsit egyedül, mert nem tudnám hosszú távon tolerálni azt, akinek csak ennyi agykapacitása van.
További ajánlott fórumok: