Mit csináljak a kisfiam fülével? (beszélgetés)
7. dominós
2023. jún. 17. 13:49
Csak esztétikai probléma, de én is nyomkodós vagyok. Mindent kinyomok, ha fáj, ha nem. Ilyeneket is, gyereknek nem igazán tetszett.
6. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jún. 16. 23:10
Gyerekorvos, védőnő tud tanácsot adni, hogy mit kezdj vele, vagy érdemes-e szakemberhez fordulni. Nem fog ki evetni egyik sem. :)
5. f710aa6af6
2023. jún. 16. 19:11
Tényleg vidd bőrgyógyászhoz. A nyomkodás nem hiszem, hogy jót tesz neki.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 9b10f3d7ff)
2023. jún. 16. 18:37
Mar regebben lattam, de csak 1, mondom, h hagyok neki beket... Most egy meg tobb.
3. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jún. 16. 18:17
Ne nyomkodd neki, mert begyullad, vidd el bőrgyógyászatra és majd ő teszi amit kell.
Mióta van a fülén at sem mindegy, most hirtelen jelent meg?
2. Sz123 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jún. 16. 18:15
Semmit. Ne nyomkodd. Ha zavaró, vidd el bőrgyógyászhoz.
2023. jún. 16. 17:55
Sziasztok, tanacstalan vagyok, ezzel voszont nem azeretnek orvoshoz menni, mert kinevet. A kisfiam 2 eves, es a fuleben, ill. kint van 6 fekete pont. Kinyomni lehetetlen, probaltam, de mikor mar erosebben csinaltam orrditott. Tehat azt kilove.
Letezik esetleg ra valami krem?
Negativ unatkozo kommentelok NE irjanak, mert most rajuk van szuksegem a legkevesbe.
Koszonom.
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára?
- A kisfiam 16 hónapos és fél a fürdéstől, mit csináljak hogy ne üvöltse végig a fürdést szegénykém?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?