Mit akarhat tőlem? (beszélgetős fórum)
A 95-ösöm Sn-nek szólt, csak oly ideges lettem amint elolvastam azt a pökhendi hozzászólást...
A 43-asra gondolok!
Szia!
"Itt vélemény- és szólásszabadság van. Szokni kell..."- idézet Tőled
Ez igaz, de annak megvan a módja!!! Nem bunkón, ahogy Ti csináljátok!
Ez véletlenül nem a fórum offolása?????
tapasztalat: nem rávezetni kell őket a témára, hanem konkrétan hozzájuk vágni a kérdést amikor a legkevésbé se számtanak rá! Esetedben kideríteni mit is akar tőled hosszútávon? kapcsolatot vagy szexet!! kérdezz rá és ha nem számít a kérdésre akkor elvileg rávágja az első szót ami eszébe jut! De ezt csak akkor kérdezd meg ha te bármilyen választ el tudsz fogadni!!!
sok sikert
szia
na...?megbeszéltétek?
Hát, ilyen elő szokott fordulni.
A kérdésedre:
Először magadban tisztázd, Te mit akarsz ettől a fiútól, és ha fontos neked, ülj le vele és beszéljétek meg ki mit akar, mit szeretne. Ha pedig nem fontos, akkor engedd el, hadd menjen útjára.
:o)))))))))))))
Háááát, biztos a csillagok és a bolygók ... :oDDDDD
????
Mindenki megkattant, vagy csak én?
Milyen szintekről beszélsz?
De mesélj arról, Te milyen szinten állsz! Bár, amit itt elengedtél, már önmagáért beszél. :o))
Kleca 12-es hsz-re válaszoltam a 15-ös hsz-ben:
"Hol itt a baj? Legyenek boldogok."
A véleményem a kérdéssel kapcsolatban ennyi, elmondtam.
És TE válaszoltál már a kérdésre? Nem emlékszem, hogy olvastam volna. Nekem ugy tünik most inkább TE vagy az, aki beir egy fórumba, beleköt másokba anélkül, hogy hozzászólna a témához.
De mostmár tényleg befejeztem, mert nem akarok kikapni.
Bocsi, hogy beleszólok, de mindegy kinek címzed!
A hsz-ból gondolom ő a barátnője!
További ajánlott fórumok:
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Végrehajtó írta: házhoz jön, ha nem engedjük be akkor hatóságilag felnyittatja ajtót. Tesóm ügye miatt jön, be kell engednem, mit akarhat?
- Akarhat tőlem valamit ez a pasi? 30 évvel idősebb.
- Mit akarhatnak tőlem?
- Mit akarhat tőlem a pasi?
- Tudna nekem segíteni valaki? Mit akarhat tőlem ez a leányzó? Nem tudok egy kukkot sem angolul, segítsetek...