Mit akar tőlem, tulajdonképpen? (beszélgetős fórum)
Először azt mondja csak a kezedet kéri, aztan viszi a bankkártyádat is. Jobb egyedül, hidd el nekem. :)
Lehet még se akar tőled semmi komolyat. Lehet másokat is hülyít. A pasiknak nem lehet hinni. Mind csaló, szélhámos. ;)
Testi kapcsolat volt már?
Nem írta, hogy nem találkoztak még személyesen, csak az ünnepeket töltötték eddig videochaten.
Ettől függetlenül fura, ha egy pasi nem akarja a kiszemelttel tölteni az éjszakát.
No álljon meg a bicikli! Nem azt kérte, hogy költözzön oda, vagy vegye el jövőre. Neki jó volt úgy ahogy volt, nem aludt ott, kedves FI téged csak használtak, mint egy papirzsebkendőt. Ebben a "kapcsolatban" ennél nincs több.
Döntsd el, mit akarsz. ha többet, akkor ettől a pasitól szabadulj meg. Ha elég ennyi kapcsolat, akkor, ennyi.
van egy nagy titok, egyébként: a férfiak nem félnek az elköteleződéstől. Csak azzal a nővel nem akarnak tartós kapcsolatot, aki azt hiszi, hogy fél az illető pasi a kötelezettségektől
Szerintem egyszerűen megijedt. Most már szabad vagy és talán attól fél, hogy rá akarsz telepedni vagy szaván akarod fogni.
Hát ha ennyi idő alatt nem akart tőled semmit, akkor nem szerelmes beléd, csak olyan vagy neki, mint egy jó barát, akivel jól eltölti az időt.
Most látott először élőben? Nem tetszel neki...
Elnézést, nem voltam egyértelmű. Szóval, az ünnepek teltek el chattel, mert a lányomra való tekintettel "családdal" töltöttem a karácsonyt, szilvesztert. Találkoztunk mi fizikálisan, hetente többször.
A 3 évből a chat szerelem mennyi idő volt és fizikailag mióta vagy hányszor találkoztatok eddig?
Nekem is ez jutott eszembe.
Várjál. Fiatal vagy még. Időd mint a tenger. Ilyen hülyeségekre főleg.
Kérdezz rá, beszélgess vele erről. Addig, míg le nem ültök, ezt kideríteni, felesleges ezen agyalnod.
Anyukát ismered ? Lehet, hogy visszaváltozott anyuci pici fiává.
Ha évekig chat-en kommunikáltatok, miért vártál ettől valamit is
Biztos én vagyok földhözragadt, de aki x hét, hónap után nem akar találkozni személyesen valakivel, annak ez csupán egy unaloműző szórakozás.
A hölgy azt kérte, hogy aludjon vele. Azt egy impotens férfi is meg tudja tenni.
40 éves korom óta én is jobban félek a szextől, mint a veréstől, de az alvás nem okoz problémát. :)))
Elég lett volna vacsorára meghívni. Most talán rámenősnek tart, és azt sok férfi nem szereti.
Az furcsa, hogy nem beszéltek a Szilveszterről. Ezt viszont megkérdezhetnéd tőle : " Mi a terved Szilveszterre ?"
Azt se lehet kizárni, hogy ő akarja irányítani a kapcsolatotokat, s nem arra vágyik, hogy Te hódítsad meg őt.
Ebben a korban már evidens , hogy nem csak alvás lenne❗️🤪😎
Vagy csak nem aludni akar, de nem meri megmondani.
Az emberek sokmindent mondanak, ígérgetnek azért, hogy a másik azt elhigyje és simulékonyabb legyen.
Nem akart ő soha semmit tőled komolyan.
"aki erre várt régóta, hogy szabad legyek" ezzel is csak hitegetett, mert tudta, hogy válni és költözni nem egy hét lesz.
Szerintem először próbálj meg beszélni vele , hogy mi a problémája . ... mert van valami❗️
Kidobjam? Vagy várjak még?
Nem őmiatta váltam el, a férjemnek előbb volt nője.
46/N ilyen hulye nem lehet.
Itt van ím az alkalom, poroghetsz a farkamon!
Egy netes "szerelemert" valtal?
3 éve vagyunk kapcsolatban, (a volt férjemnek is évek óta másik nője van), csak most sikerült külön költözni. A barátom rég elvált, az anyjánál lakik. Közös terveink vannak/voltak, erre vártunk, és most azt érzem, visszahőkölt.
Ki a pasid? Róla nem írtál.
További ajánlott fórumok: