Mit akar a pasi? (beszélgetés)
Szia:) ööö.. jól, köszönöm.
Te is jól vagy? :)
:D hú de régen volt már március...
(Ja, akik nem tudnák, én voltam Nacho... :) na most visszaolvasgatom, ha már így előjött ez a fórum:))
Sziasztok!
Van egy srác a munkahelyemen, aki nekem nagyon tetszik. Ő is kedvel, sokszor beszélget velem, ha szabin vagyok akkor hiányol (ezt persze nem nekem mondta, hanem egy másik kolléganőmtől tudom...), sőt van hogy rábeszél, hogy munka után menjek arra hazafelé, amerre ő megy. Nagy ritkán megyek vele.
Ha többen megyünk szünetre, akkor előszeretettel szócsatázik és kekeckedik velem. Kb 3 hónapja szakított a barátnőjével. Néha megejt olyan szexuálisan túlfűtött mondatot irányomba, amit szerintem teljesen poénnak gondolt. (A munkahelyen a legtöbb pasi mond ilyet a csajoknak, úgyhogy ezeket megpróbálom nem figyelembe venni.) Szívesen lóg velem a melóba, és néha este is beszélgetünk cseten... de még csak egyszer hívott el beülni valahová. :(
Szerintetek hogy tudnám magamba bolondítani?
Mi van már a pasival???
Fejlemény...???
á, megárt ez a sok töprengés nekem :)
:D közben feltűnt, hogy Te mindenkit okosnak tartasz, vagy csak így próbálod vidítani a Zembereket? ;)
"Te egy nagyon okos lány vagy :-)"
"Okos fiú vagy"
Nekem akkoriban nagyon nem tetszett, jól kibuktam...
Mondjuk ha mással történt volna biztos én is jót mulatok rajta, de akkor nem. Így utólag most a gép előtt ennek ellenére megmosolyogtat ez a régi sztori:)
...akko' jóóóó... mehetek aludni! :o)))
Jó éjt! :o)
tudom-tudom :P
értettem :)
nem vagy érintett? de hiszen nő vagy, nem?vagy mi van most?
egyébként nekem nem megy csak azzal akit szeretek, de biztos nem vagyok elég jó pasi ahhoz: hogy mindegy a keret, csak 'lyuk' legyen.
... egyedülálló apukák is ritkán viszik a gyereket bölcsibe, akkor nagymama vagy valaki segít... és nagyon ritkák az egyedülálló apukák... hm.. szerintem anyuka otthon vagy a még kicsikébbel gyes-en... vagy még korábban jár dolgozni mint apuka, vagy ellenkező irányban van a munkahelye, mint a bölcsi, apukáé viszont abban az irányban.
Háááát Tina... szerintem ez a pasi felejtős lesz. :o(
Egy másik sztori ugyanazen a munkahelyen csak mással.
A csaj szerelmes mint állat, a srác flörtöl vele ezerrel, de sose hívja randira. 1-2 év múlva kerül sor az aktusra amit még 1 követ. együtt járás nuku, a srác elment máshová dolgozni, a csaj behülyült.
Lyuk,lyuk,csak a keret más... :-)
Nem, valóban nem kéne hogy így legyen...de én már lesz@rom.Nem vagyok érintett az ügyben ;-)
További ajánlott fórumok:
- Ne akarj megfelelni a pasiknak!
- Egy kiscsaj el akarja venni a pasim
- Miért baj az, ha nem akarok pasit?
- Minden jó pasi foglalt vagy másodiknak akar vagy azt sem, hogy is van ez?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy egy pasi komolyan érdeklődik irántam és komolyan vesz, nem pedig csak az ágyába akar csalni?