Miskolc Megyei Kórház Szülészete (beszélgetés)
A menyem ejjel ott szult, engem is erdekelne velemeny.
Szomorú h nem ír senki ide :S Januárban szülök és nagyon örültem mikor megtaláltam ezt a fórumot. De semmi infó kb
Sziasztok, elég régi a fórum. Aki mostanában szült a megyeiben leírná a tapasztalatait? Tényleg nem lehet epidurálist kérni?
Szia. Nyaron szultem ott. Hat elegge lepukkant kicsit jobb mint a regi. Nem a csillagban van a regi surgossegi helyen. Annyi hogy ki van festve, meg 2 szobankent vizesblokk, de 30 eves minimum. Ha konkretan erdekel vmi irj nyugodtan priviben😊
Szia! Én is ott szültem, bár elég régen 12 és 6 évvel ezelőtt! De most úgy tudom a csillagban van a szülészet!
Sziasztok!
Jár még vki erre? =)
Sajnos nekem is a megyeiben kell szülnöm terhességi cukorbetegség miatt(pedig nagyon nem akartam mert a dokim nem itt dolgozik)
Tudtok ajánlani dokit?ÉS milyen most a szülészet? Nagyon lepukkant? =/
Velemenyeket, tapasztalatokat varok az uj reszrol. Egyaltalan nem jartam me ott csak a regiben. Most ugy nez ki hogy ott fogunk szulni mivel a dokim kothazat valt. Szoval minden info johet.
Nem mostani ez a beszélgetés. De remélem valaki válaszol :) 18hkm vagyok csak jót Hallottam Dr. Kocsis Norbertről aki volt a magánrendelésén ott megvizsgálta rendesen? Érdeklődnék ki mennyit vitt ilyenkor magával természetesen Priváltban is jó ha leírja valaki :) előre is köszönöm szépen:)
Én azt olvastam a BOON-on,hogy a sebészet egyik részébe költözött,míg a szülészet épületét felújítják.
Sziasztok!Látom elég régen nincs itt "mozgás" , érdekelne, hogy tudtok-e valamit az új helyre költözött szülészetről? Jártatok már ott, esetleg szült már ott valaki? Köszönöm ha válaszoltok!
Nagyon gratulálok!!!!!! Én jövő héten kezdem a stimulációt
Akkor összejött a baba a lombikkal? :-)
Nekem is az volt Debrecenben BBnél. És talán még lesz is egyszer. :)
Igen mert lombikra készülünk
Sajnálom, ezekre nem tudok válaszolni, a mi babáink túl korán érkeztek... :( De látom a debreceni Kaálisban is ott vagy. Én is oda jártam.
Nekem lenne kérdésem! Milyen a szülészeti osztály és a szülőszoba? A baba veled lehet? Köszönöm ha írtok! Minden érdekel!
Hát én kifejezetten ajánlani nem tudok senkit, mert én is szükségből kerültem oda. Kocsis Norbert Csabánál voltam egyszer magánban, rendes volt, aztán bent a kórházban is. Az én orvosom Sándor Zsolt volt, semmi probléma nem volt vele, bár amúgy nekem nem szimpatikus, nem választanám magamtól.
Sziasztok!
Engem érdekelnének friss vélemények, főleg hogy ki melyik orvost ajánlaná? Eddig én a Semmelweisbe jártam, kilenc hetem van szülésig, és sajnos egészségügyi okokból most át kell mennem a megyeibe. Egy orvost sem ismerek ott, segítsetek ha tudtok!
Ja, én a másodikon voltam, az újszülött osztály felett.
A nőgyógyászati részlegről (harmadik emelet) ha van kérdés, válaszolok szívesen.
Én októberben voltam ott. Ha még aktuális, szívesen válaszolok. :)
Jár még erre valaki? Érdekelnek friss vélemények a megyeiről! :)
További ajánlott fórumok: