Miskolc Dilidoki kerestetik (beszélgetés)
Barta Gyöngyi
Nekem ot ajanlotta a pszichiaterem.
Nm voltam meg nala,majd talan elmegyek.
Arat nm tudok de 5-10e kozott sztem.
Telo szamot tudok,ha erdekel irj privatba.
Nekem is Dr. Csernus jutott eszembe! Akár a könyvei... Kizökkentésnek pont jó.
(Attól még, hogy a kinézete nem volt számodra megnyerő, lehet, hogy okos és tanult.)
Vagy az ő kollégája, Szögedi Dalma, neki is van honlapja, ugyanott rendel, ahol V.Kiss Éva.
Esetleg őt is kérdezd meg mikor tud fogadni.
Remélem megoldódik a helyzeted.
Miskolcon rendel a Virágné Kiss Éva, a Meggyesalja út elején. Idősebb nő, rég óta foglalkozik pszichológiával, van honlapja is, ott a címe, email, telefon, és árak megjelölése.
Régebben tanárnő is volt, van gyereke, nem ma kezdte a szakmát, egy klinikai szakpszichológussal együtt tartja a tanácsadását, így akinek súlyosabb gondjai vannak, azt át tudja irányítani a kollégájához.
Szerintem egy próbát megér, érdeklődj nála.
Lehet, ha a szakorvos javasolja.
Csak azert, mert ugy nezett ki, ahogy neked nem tetszik, a tudasa meg megvan.
Vagy keresd meg a Csernust :D
ez a hölgy pszichológus volt...gyógyszert nem szeretnék szedni, de segítség mindenféleképpen kell :( úgy gondolom , már amennyire tájékozott vagyok, ilyenkor pszichológus-t szoktak ajánlani.
De igazság szerint nem tudom, hogy beszélgetés terápiára pszichiáterhez is lehet e fordulni ilyen esetben ?
Sziasztok...
Az előb írtam már egy szösszenetet..a Milyen a lelkiállapotod fórumba...most azt bemásolnám..
sz@r....rengeteg problémám van és most jutottam el ahhoz a ponthoz , hogy dilidokira van szükségem, mert kell valami plusz egy kis rávilágítás, hogy kizökkenjek ...egy tb-s doktornőhöz kaptam időpontot, tegnap felhívtak , hogy megüresedett egy hely nem e tudok menni...óó mondom dehogy nem...
akkora csalódás volt...egy fiatal kis "picsa csaj"...kb velem egy idős max egy két évvel idősebb (27 vagyok), persze biztos okos..nyilván...de mikor megláttam a 12 cm-es magassarkújában a derékig érő hajával legszívesebben kifordultam volna a rendelőből...honnan a picsából fog Ő nekem rávilágítást adni az életre, a szülő-gyerek , párkapcsolat és egyéb témáimra....amilyen lelkes voltam most annyira nem lelkesedem
tehát valaki olyat keresnék aki érett Nő , kellemes és nyugodt , a személyisége a hangvétele ...és tapasztalattal rendelkezik minden területen
tudtok valakit ajánlani ? árral megjelölve
kösziii