Miért kékülnek, már majdnem feketék a lábujjaim? (beszélgetés)
Hello!
Nálam műtét után alakult ki. Dagadt is kékült, s egyre magasabbra jutott végül combközépig kékült, lábujjaim meg szinte feketék voltak. Láb lógatásra, hidegre fokozódott. /Utólag kiderült egészséges csípőt operáltak meg, valójában gerincproblémám romlott. A téves műtét miatt bénultam le./
NEM DOHÁNYZOM, NEM VAGYOK CUKORBETEG, NINCS ÉRPROBLÉMÁM, SZÍV, TÜDŐ RENDBEN. Mivel már a körházban jelentkezett /csak a műtött bénult lábamon/ ennek oka, hogy nem mozgok. Keljek fel és járjak. Mivel erre nem voltam képes, rehab helyett hazaküldtek, mondván szellemileg nem vagyok alkalmas rá. Orvos szerint eljátszom a bénulást. Mondja meg meg nekem valaki, hogy lehet azt eljátszani, hogy teljes érzéskiesés,ugyanis a műtét után semmit sem éreztem, hónapokig.
Kezdettől cipeltek orvostól orvosig. Nem Rajnaud, Nincs hideg agglutinin, Nem vagyok Leiden-mutáció hordozó, nincs érszülkületem. Cáfoltak minden felmerülő diagnózist. az egyetlen amit több hónap után megállapítottak a Sudeck-atrófia, bénult lábamban , ritkulni, sorvadni kezdett a csont.
Keringés javító infúziók, rendszeres fizikoterápia, masszázs, gyógytorna hosszú évek után hozott eredményt. Elfogadható színe lett , de továbbra is hűvösebb tapintatú,hidegben enyhén kékül.
Ja 26 éves voltam ekkor.
Ne hagyd, hogy lerázzanak az orvosok. Én, sokszor megkaptam, hogy minek jöttem, szimulálok, mozogjak. Igen egy reumatológus kerékpározást írta elő, mint terápia.
jobbulást neked!
Nem kell ahhoz tengerésznek lenni. Elég,ha hülyén étkezel.
Nekem volt skorbutom kamaszkoromban. Fájt, de nagyon, a fél képem-fogsorom, az ínyem sötétlila volt, és visszahúzódott a fogaimról.
A fogorvostól kapott ecsetelő nem használt, a nagy adagban szedett C-vitamin igen.
C-vitamin.
Napi minimum 1 gramm.
Plusz egyéb vitaminok.
(Jó Közérzet alapcsomag.)
Mellé sok mozgás.
Én nem vagyok biztos abban, hogy azokat a vizeket tényleg oxigénnel dúsítják, de azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a gyomor savas környezetéből tovább kerülve, a vérbe jut belőle az oxigén.
De legyen úgy, vagy ha mégsem, az ásványvíz kortyolgatása semmiképpen nem árthat.
Még a szabad levegőn való séta sem a boltig.
A szobalevegőből kilépve, pár légzőgyakorlatot végezni is hasznos.
A férjem 40 éven át szívott napi legalább 20 szálat, de az együtt töltött huszonkét év alatt inkább több is volt az.
Aztán egyik napról a másikra abbahagyta. Se tapasz, se semmi. És azt modnta: ha tudta volna, hogy ennyire könnyű a leszokás, már régebben megtette volna.
Meglepett, mert azt hittem, egy ilyen megrögzött dohányossal nehezebb lesz. Ő már ébredéskor, a szemét sem nyitotta még ki, már a cigi után tapogatózott.
További ajánlott fórumok:
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Elvetéltem. 6 hét alatt majdnem 7 kg-ot híztam. Mitől van?
- Anyának lenni - majdnem nagymama korban
- Ledobva a cipőt, bakancsot érzem, hogy izzadt a lábam, nedves a zoknim és sajnos szaga is van, ma már égnek a lábujjaim ez gomba lehet?
- A lábujjaim kicsúsznak a szandálból...van ötleted, hogy megakadályozzam?
- Mi lehet a lábujjaim között?