Ledobva a cipőt, bakancsot érzem, hogy izzadt a lábam, nedves a zoknim és sajnos szaga is van, ma már égnek a lábujjaim ez gomba lehet? (tudásbázis)
Igen két este ecetes lábfürdővel bírkózok, bár kicsit csíp :)
Hétfőn fogok a gyógyszertárban pár dolgot beszerezni.
Igenigen, ez nagyon jó tanács.
A cipő fertőtlenítéshez sem kell semmi drága dolog, abba is szórsz bőven szódabikarbónát és bennehagyod legalább egy napig. Elmegy a szaga.
A tüneteid másnál is előfordulhatnak, és elő is fordulnak! A tetűről sem tehet mindig az ember! :DDD Bocs, ezt nem hagyhattam ki!:D
Gyógyulj meg minél előbb! A teafaolaj tényleg használ!
Miért szóljunk le?
Nekem is volt olyan cipőm , hogy fél óra után le tudtam volna vakarni a lábamról a húst
Jobbulást..:)
Másnak is van ilyen gondja...:(
Köszönöm!
Kicsit szégyenltem magam, hogy ilyen témáról írok, de tényleg nem tapasztaltam még soha ilyet.
És tudom, hogy mindent megteszek ellene, de itt van.
Pozitívan csalódtam :) Senki nem hurrogott le, mindenki segíteni akart.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Próbálom helyrerakni a lábam. Soha nem volt még ilyen gondom, remélem sikerül kigyógyítani, egy hetet adtam még magamnak, utána bőrgyógyász.
antisudorica hintőpor
ecetesvízben áztatás
talpbetétet kell tenni bele, és akkor nem a cipő "rohad", azt pedig lehet mosni, cserélni.
lehet, hogy cipőt váltottál és annak az anyagát nem bírja a lábad
A lábad mosd meg kamillás vizzel.
Szárítsd.
éjszakáre kend be Gentamicin-Wagner kenőccsel.
Nappalra szórd be Mycosid porral.
A páromnak két kezelés után megszünt.. tehát gyors.
Ára a kettőnek 1600 valami..:(
Gyógyszertárban.
Ecetes-szódabikarbónás vízben áztasd jó sokáig a lábad, ha lehet, akkor többször is. Lehet, hogy csípni fog, de az nem baj.
És nem árt, ha szedsz C-vitamint, a hiánya hajlamosít a gombás fertőzésekre.
Még egy hetet adtam magamnak, utána az lesz.
De olyan égő, hogy mindent megteszek és mégis ilyen gondom van.
Nem tudom mi ez, de idegesít. Soha nem volt még ilyen gondom.
Egész nap cipőben, ilyenkor bakancsban vagyok a munkahelyemen. De eddig ezt még nem tapasztaltam.
Hazaérve, ledobva a cipőt, bakancsot, érzem, hogy izzadt a lábam, nedves a zoknim és sajnos szaga is van. Soha nem volt még ilyen, de most igen.
Lábfürdőt, mindenféle lábkrémeket használok, de ma már szó szerint égnek a lábujjaim. Úgy néznek ki, mintha napokig vízben áztattam volna őket. És fáj.
Mit lehet ellene tenni?
További ajánlott fórumok:
- Miért kékülnek, már majdnem feketék a lábujjaim?
- Dr Martens bakancsot gyártanak-e Kínában?
- A lábujjaim kicsúsznak a szandálból...van ötleted, hogy megakadályozzam?
- Vettem a rongyiba egy tentex és egy goratex-es bakancsot a fiamnak.Kimoshatom mosógépben?
- Mi lehet a lábujjaim között?
- Szerettem volna venni egy új bakancsot, de mikor megláttam...