A lábujjaim kicsúsznak a szandálból...van ötleted, hogy megakadályozzam? (tudásbázis)
Ismerjük egymást?
Akkor, hogy mindenki megértse:)
Általában több cipőnk van. Nekem is. Van lapos, magas sarkú, közepes sarkú, van szandálom, papucsom, körömcipőm, félcipőm, edző cipőm, bakancsom, csizmám, stb. Nekem elég kényes a lábam, ritkán tudok olyan lábbelit venni, ami igazán kényelmes, de ettől függetlenül az összes lábbelim, akárhány éves, egy hosszabb nem hordás után ismét kitöri a lábaimat. És arra jöttem rá, hogy ez azért történik, mert minden cipőben máshogy kell menni, így ha 3 hónapig nem veszek fel egy lábbelit, akkor az ki fogja törni a lábam, mert akkor még nem tudok benne menni, nem tudom rögtön, hogy tartsam a lábamon, stb.
Érthető voltam?
És? Elpre kicsúsznak?
Nekem és mindenkinek kitágul az összes cipő, de nekem nem csúsznka ki a lábujjaim. Meg kell tanulni járni:)
Bocs!
láttam DM-ben magassarkúba való beragasztós betétet, ami megakadályozza, hogy kicsússzon a láb. Próbáld meg, hátha jó lesz.
(ott keresd, ahol a lábápolási termékek, tyúkszemtapaszok stb. vannak) Azt hiszem, Scholl termék
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket?
- Miért kékülnek, már majdnem feketék a lábujjaim?
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Hirtelen leeső vérnyomás - hogyan lehet megakadályozni?
- Állandóan lefagy a gépem. Mit lehetne tenni, hogy ezt megakadályozzam?
- Tudnátok ajánlani olyan talpbetétet nyitott szandálba, ami tényleg megakadályozza a láb csúszkálását?