Miről árulkodik a test?Hazugság jelei...... (beszélgetés)
Szia,
A Lie to me-t en is csak ajanlani tudom :) Nagy kedvenc. Valos tudomanyra alapozva, szoval sok mindent megtudsz belole.
Hazugsagra utalhatnak a szavak, a hang, a hangszin megvaltozasa.
Pl. az idozites hibai, amikor a beszed es a hozza tartozo gesztusok kozott idobeli elteres figyelheto meg.
Elarulhat a legzesed ritmusa, a pirulas, sapadas, verejtekezes, a nyeles gyakorisaga.
Jel lehet a manipulatorok hasznalata (mondjuk megerinted az arcod, a hajaddal babralsz, vakarozol, dobolsz az ujjaddal, stb).
Egy hamis mosolynal a szem izmai peldaul nem vesznek reszt a folyamatban.
Ami tok erdekes (szinten a sorozatbol), hogy ha a hazuggal megprobalod elmeseltetni visszafele a sztorijat, nem fogja tudni elmeselni, mivel az agy nem atelt emlekekre alapoz.
Első két évadot egy hét alatt megnéztem. Nagyon jó sorozat!
Kicsit az "agyamra ment", mert pár napig figyeltem az emberek pislogását, vállrándítását stb. :-)
A hazugság egyik jele: a viselkedés megváltozása. Pl. ha egy nyugodt ember izgatott, vagy egy általában szorongó ember különösen nyugodt.
Vagy aki egy kérdésre túl részletesen válaszol, az annak a jele is lehet, hogy sokat gondolkozott a jó hazugságon.
Jajj annyira szerettem azt a filmet! De nem hallok róla semmit lesz még???
Olvastam amúgy ilyen jelekről: pl dobolás az újjakkal :idegesség, türelmetlenség.
Sziasztok!Ért valaki a testbeszédhez?
Milyen gesztusunk,mozdulatunk,grimaszunk,tekintetünk miről árulkodik?
Tapasztalatok??????
További ajánlott fórumok:
- Ez a hazugságok foruma...itt van a helye minden máshová nem való gondolatnak..
- "Apró" hazugságok a nevelés szolgálatában?
- Mi fáj jobban, a hazugság vagy az igazság?
- Vajon meddig lehet bírni, hogy hazugságban éljünk?
- EMI Hazugságészlelő program. Szeretnél egy teljesen őszinte világot?
- Miről árulkodik az, ha egy 40 éves férfi csak a 20 évesek társaságát keresi?