Mire van szükség a konyhában, ha jön a baba? (beszélgetés)
Kisebb mosogató-tál is kellhet akkor, és kannában víz, ha le kell mosni hirtelen valamit. A használt vizet kiönteni meg kell egy vödör.
Ha van vízforraló, akkor a forró vizet egy lábasba öntve, abban is lehet melegíteni cumis üveget. Nem muszáj a mikrót odavinni, de ha meg tudod oldani, persze azt is lehet. Nekem ennyi jutott pluszban eszembe a többiek tanácsain kívül.
cumisüvegmosó
kiskanalak
saját szivacs
kíméletes msoogatószer ha kézzel mosogatsz
utóbbi kettő felesleges felhajtás, de kinek mi az igénye.
Akkor kell szerintem:
mikro
vízforraló
cumisüvegek
kanalak
tányérok-tálak
lábas
Bár egy újszülötthöz még elég vagy te magad :) Aztán idővel úgyis rájössz mi kell. Ha tápszeres ahhoz kell a cumisüveg és a vízforraló, a többi meg majd alakul ahogy nő a baba.
Hozzáteszem, én nem vagyok jó anya. Az én gyerekeimnek nem volt külön fenntartva lábas, meg edények és nem volt sterilizáló gépem se, egyszerűen csak bedobtam a vízforralóba a cuccokat :)
Egyébként azt értem hogy "kell" külön lábas, de miért kell elkülönítve tárolni???
A vízforraló egy áldás volt az éjszaka közepén mikor kettőig nem láttam :) Cumisüveg melegítő (nem életbevágó, de néha jól jött), turmixgép vagy botmixer a későbbiekben.
Más nem jut eszembe....
További ajánlott fórumok:
- Mire van szükséged, akár a mai napot tekinted, akár az egész életet...
- Mire van most leginkább szükséged?
- Csere - bere...amire neked már nincs szükséged
- 25 év házasság után, mire van szüksége egy feleségnek?
- Baba(mama)kelengye - Avagy mire van szüksége a babának és a mamának?
- Mire van szüksége egy csecsemőnek? Mit kell előre beszerezni, mielőtt érkezik a baba?