Mire való a Lyoness Cashback Card kártya?Lehet vele olcsóbban vásárolni?Kell rá tenni pénzt vagy már van rajta? (tudásbázis)
Miért? Mert pénzvisszatérítést kapsz a vásárlásaidból? Vagy nem érted a lényegét??
Találkoztál "rossz" termékpartnerrel? Arról nem a cég tehet!!
Tudsz róla többet? Mire van akkor a 3000ft?
Ha tényleg nem kell fízetni szívesen beregisztrálnék valakihez.
Olvastam róla, hogy ha csapatot szervezel, minden alattad lévő után Neked kell 3000ft-ot befízetni.
Ha a párodnak külön nem kéne ha együtt jártok vásárólni mert külön kártyán lassabban gyülik a pénz. Egy családban elég egy kártya.
Én is ezen rágodom, hogy regisztráljak-e.
Nem tudom, hogy a honlapjukon vagy keressek valakit aki alá regisztrálhatok. Melyik a jobb?
Sokat vásárolunk az Aushanba.Tudom van nekik is kedvezménys kártyájuk, de az hitelkártya formájában van.Hitelkártyát pedig nemigazán szeretnék.
Dulika hülyéskedett, Dulika ilyen....
Nincs rajta pénz.
Vásárláskor jóváírnak bizonyos százalékot és az gyúlik a számládon. Erre kell a kártya.Ahol látod a Lyonesse emblémát, ott használhatod!!
szia!
A kártyán nincs pénz és nem is lesz, a kedvezményt a te számládra utalják, ha megadod a lyoness oldalon a saját webirodádban. jah és csak akkor utalnak , ha összegyült 3000 ft-od.
Szia
Szerintem mielőbb szokjál le erről a rossz szokásodról....
ezzel a kártyával meg ne is foglalkozz....
Kedves Dulika
Ezt komolyan mondod?Nagyon szépen kérlek,hogy írd meg nekem a valóságot.Nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok
Ismét szeretném kérni a segítségeteket.Sajnos van egy rossz szokásom.Mindig,mindenhonnan mindent megrendelek,ami ingyenes,és mindenhová regisztrálok,ahová ingyenesen megtehetem.Így történt ez néhány hete a LYONESS CLUB esetében is.Valamelyik weboldalon megláttam a reklámját,és nagyon tetszett,hogy olcsóbban lehet a termékpartnereiknél vásárolni.Ezért regisztráltam is.Akkor kaptam egy üzenetet,hogy hamarosan kapok egy csomagot,és egy kártyát.A csomag és a kártya ma jött meg.Most,azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy a kártyával lehet -e olcsóbban vásárolni?Egyáltalán mire tudom használni?Van rajta pénz,vagy én tudok-e rá utalni pénzt?Ha most elviszem valamelyik termékpartnerhez,akkor automatikusan elfogadják vagy esetleg van e még vele valami teendő?Feltétlenül fontos,hogy bankszámlám legyen hozzá?Nagyon szépen kérlek benneteket,hogy válaszoljatok nekem.Nagyon szépen köszönöm
Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Hol tudnék olcsóbban diákcsemegét vásárolni?
- KI tudja? Hol lehet legolcsóbban vásárolni pelletet? Menyibe kerül 1 tonna és milyen kiszerelésben f 1tonna és milyen kiszerelésben árulják