Mire jó a Postinor (esemény utáni tabletta)? (tudásbázis)
Még van ilyen ezer éves tabletta??
Azt hittem már régen kivonták a forgalomból!
sziasztok...
szeretnek erdeklodni a gyogyszerol az medig ved meg h ne esel teherbe.ugy ertem ha kedden be vetem es csutortokon megint meg tortent akor meg vede ez a gyogyszer.
elore is koszonom
Dehogynem, lehetséges, ha éppen valami felborul a szervezetedben és "soron kívül" van egy peteérés.
Szerencsére ez elég ritka, de ismerek olyant, aki a mensi után 1 nappal esett teherbe. Biztos, hogy akkor történt, mert másnap kórházba ment műtétre és egész hónapban nem volt affinitása a dologhoz, amíg lábadozott.
Szóval mindíg védekezni!!!
az alegkevesebb!
majd legközelebb
ne éld meg csalódásként.
igaz!
úgyhogy ne aggódj!
itt is van pár válasz, hátha segít
elég erős gyógyszer, szerintem teljesen nyugodt lehetsz, ha bevetted!
a betegtájékoztató mit ír?
jaj.
miért csak akkor???
előtte is van váladék, ami teherbe ejthet
a leírásod alapján tudatosan védekezés nélkül feküdtél le vele, hiszen a szüzességed elvesztése is célod volt
miért nem készültetek erre gumival vagy másképpen?
sziasztok!
Pénteken végeztem a mensi vel.
Szombaton a barátom probálta elvenni a szüzességem,ami nem igazán sikerült,szüz maradtam ,de amikor aba hagytuk láttam hogy neki valami van "rajta".Nem élvezett el.Nagyon megrémültünk mind ketten,Hétfon a baratom adott Postinor 2-ot es bevettem ahogyan kell.Még 4 napja hogy bevettem de még nem jött semmi vérzés.Segitsetek légszi nagyon megvagyunk jedve..Szerintetek ?
sziasztok
a tegnap nalunkis baleset tortent . es ma 16 orara ra bevettem a postinor2 a masodik szemet 11kor kell bevennem . mi kellene tortenjen?menyire biztos h megakadalyozhatom a terhesseget?:(
Sziasztok!
Nálunk tegnap este történt "baleset". Lecsúszott az óvszer a páromról és szépen bennem is maradt, teljes egészében.
Ma voltam nődokinál, 2 szemes Rigesoft-ot írt fel.
Az elsőt bevettem délelőtt fél 11-körül. A másodikat majd 12 óra elteltével, vagyis este fél 11-kor fogom bevenni.
Az aktus óta 13 óra telt el, igyekeztem minél előbb bevenni az első szemet.
Biztonságban vagyok???
Az orvosom elég bunkó volt, nem mondott semmit, csak azt tudom, ami a tájékoztatón fel van tüntetve.
Nyugtassatok meg légyszike!!! Bea, 20éves
Kicsit megkésve köszönöm, de köszi szépen!
Tényleg nincs semmi baj! Szerencsére! :)
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Esemény utáni tabletta hatékony-e?
- Lehetek terhes esemény utáni tabletta bevétele után mégis?
- Milyen fajta esemény utáni tabletták vannak és orvossal kell felíratni?
- Van már olyan eseményutáni tabletta, amit lehet vény nélkül kapni?
- Be lehet venni egy esemény utáni tablettát szoptatás alatt?