Miraflex rugalmas szemüveg gyerekeknek (beszélgetés)
ncis: a Magyarországon forgalmazott modellek azt hiszem mind gumipántosak.
Ha budapesti vagy, a Várfok optikát tudom ajánlani, mi ott vettük. Ezenkívül a Szentmihály optikát tudom, hogy van nekik.
Fiacskámnak bevált, napközben le nem venné, nekünk ovális kék van. A bölcsiben sincs alvásnál gond, csak a hozzátartozó tokot kell hozni-vinni.
Nem minden optika tartja, sőt... Az Optimall optikai nagyker a magyarországi forgalmazó, tőlük tudják az optikák megrendelni.
Mindegyiknek van hátul pántja, emiatt nem esik le, elméletileg a pánt levehető, de szerintem akkor nem fog elég stabilan állni, vagy esetleg kell rá venni olyan szilikon fülecskét ami stabilan tartja. Méretek kisbabától felnétt korig vannak, a nagyobbaknak inkább a szügletes fazon való, amit Lucának is vettünk :)
A miraflex oldalán egyébként fotók is vannak, érdemes megnézegetni :)
Köszi a választ!
Hol vetted? Simán lehet kapni bármelyik optikában? Egyenlőre csak az interneten nézelődtem, de nem igazán találok üzleteket.
Még1 kérdés: mindegyik miraflex szemüvegnek van hátul ilyen összekötő gumipántja? Ez nem derült ki számomra a leírásokból. A lányom már 6 éves, ezért valamilyen nagylányos szemüveg kellene neki. :-)
Szia! Megkérdezhetem, hogy hogy vált be a szemüveg?
Hol vetted?
Én is gondolkodom rajta, most nézelődöm, hogy milyenek vannak.
Tényleg csak nekünk probléma, hogy nem bírja a szemüveg az óvodát?
...mindegy... ma megvettük, remélem jó lesz.
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?
- Hol találok Budapesten optikát ahol viszonylag olcsón lehet Miraflex keretet kapni szemüveghez?