Minoxidil hajhullásra! (beszélgetés)
Csak kíváncsiságból nem mennél el hajgyógyászhoz??
A neve is bizalomgerjesztő, nem??! :)
Érti a dolgát és nem bombáz semmilyen gyógyszerrel...
Debrecen, Nagy Lajos király tér... pl. De ez csak egy hely.
Belső méregtelenítő kúra, ilyesmi. :)
Zöld algatabletta, ami természetes antibiotikum... Fehér mustármag, barna rizs, ilyesmi. :)
Írtam egy cikket a foltos hajhullásomról... ha érdekel kukkants rá. Semmi reklám, csak személyes "élmény"...
Személy szerint évek óta pajzsmirigy alulműködésem van,amire szedek gyógyszert,de a hajmizéria megmaradt.Illetve az androgén típusú hajhullás,a hajhagymák érzékenyek a dht-ra.Nálam ez csak a hajhagymáknál jelentkezik,egyéb férfias vonásaim nincsenek szerencsére.Ezt meggyógyítani nem lehet,csak lassítani a folyamatot állandó kencézéssel.
Konkrétan mire gondoltál a homeopátiás szerekkel kapcsolatban?
Csak óvatosan kérdezem, homeopátiás szereket nem próbáltatok? Tudjátok... a természetes ereje...
Ha egy betegség fenn áll, az belülről fakad.
Valahonnan.
Hiába próbálunk külsőleg csodát varázsolni, ha belül van a bibi.
Meg ne kövezzetek, csak kérdezem. :)
Én rendszeresen járok hajgyógyászhoz és egyértelmű amit mond: belsőleg és külsőleg is gyógyítani kell... együtt.
Szia!
A Regainnél olcsóbb sokkal a Neocapil és teljesen ugyanaz.A minoxidil nem szteroid!Mindkettőt használtam,a R-t olyan két évig,aztán bejött a piacra a Neocapil,azt is két évig biztosan.Általában androgén típusú hajhullásnál ajánlják,a minoxidil blokkolja a dht-t,ami az ilyen fajta ritkulás kiváltója.Azt tudni kell,hogy ha egy idő után abbahagyod a kezelést,visszatér a hullás és rosszabodhat a hajad állapota.De ez egyébként minden féle hajszeszre vonatkozik.Meg lehet úgy oldani ilyen esetben,hogy nem vonod meg teljesen,hanem csak fenntartó kezelésként meghagyod hetente egyszer-kétszer fújni.Annak idején azért hagytam abba,mert kipróbáltam mást,amit megszerettem viszont most tavasszal megszüntették a forgalmazását.Egyébként sok más terméket is kipróbáltam már,de a legjobb akkor volt a hajam amikor a Neot használtam.
Megállapították nálad az androgén alopeciát esetleg?Vagy csak "sima" hajhullásod van?Mert ha nem androgén típusú,akkor nem feltétlen ezzel kísérleteznék.
A Regain-ben nem szteroidok vannak? Férfiaknak...?!
De nem ez volt a kérdés. :)
Minoxidilről még nem hallottam... Hol ehet venni? Patika?