Mindjárt itt a karácsony. Örülünk? (beszélgetés)
Szia!
Az előkészületekkel sajnos a vizsgák miatt még sehogy nem állunk, az ajándékoknak is kb. a fele van meg. :( 23-án tudjuk megvenni leghamarabb!
Most már igen!
Igaz, hogy még ajándékok sehol, de majd meglesz minden.
én várom,az idén más lesz a karácsony!!!
de......... nagyon nagyon boldog lesz!!!!
dec.24-én 35 éves leszek,és el mondhatom csodás dolog gyerekem van és más is mit nem írhatok ide!!!!
de.... az biztos,nem kell annyit főznöm mostanában ,de most ünnepekre sem főzőcskézek nagy gőzzel,eddig mindig kint voltam állandóan az a "FŐZÉS STB....." most végre másabb lesz,nem kell mindenkit ki szolgálnom mint eddig a nap 24órájában tetem!!!!!!!!!
nyugodt békés tv-zés és pihis napok, meg főzünk sütök sütünk azt ennyike!
éssssssssss... tavaly nem de idén is én csináltam a tortámat ,no az idén is én csinálom meg megint mert így akarom,anyukámét is én csináltam,olyan jó és ügyes vagyok már marcipán gyártásba :) netről néztem le hogy kell csinálni :)
változó!
igen-nem
Csak a gyermek öröme miatt...
A tavalyit inkább kitörölném az életemből, ennél megalázóbbat még nem éltem át.
Talán kedden jobban érzem majd magam, túl leszek a 2. válóperi tárgyaláson.
igeeeeeeeeen:)alig várom!
már elkezdtem az ajándék vásárlást:)
nálam minden évben 1400 égő ég ilyenkor:)))
de most még ha idén is bennem lesz a dekor láz:)akkor veszek még hozzá:)a bugyingóm a decemberi villanyszámlára valszeg rá fog menni:)
de a december az ilyen!!:)
... imádom, és készülhetek is rá rendesen. :o) Mindig hagyok elegendő szabadságot decemberre, alig pár napot fogok dolgozni akkor. :o)
A lakás dekorálás már óvatosan elkezdtem... :o) Most hétvégén pedig narancshéjat és gyömbért kandírozunk a lánykával.
A december végiggyertyázzuk, szóval nem csak vasárnaponként adventolunk, hanem minden este. Ünnepiebbek a vacsoráink ilyenkor már. :o) Adventi naptárat is készítek minden évben újat... a gyerekek 13 és 16 évesek, de ott kell tapsikolni velük reggelente, amikor kibontják az apró meglepit, addig nem hajlandók hozzányúlni, amíg mindenki nincs körülöttük. :o)
Szóval szép, imádom a karácsonyt! :o)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Kellene már fenyőt vásároljak, mindjárt itt a karácsony.