Mindig úgy várom, hogy vége legyen a hétnek, de aztán depresszióba esek. (beszélgetés)
Nem biztos, hogy remek érzés együtt vásárolni.
Sok férfi nem szeret bevásárolni és képtelenség a vásárlásra figyelni a sirámaitól.
Vagy otthon ezt emlegeti napokon át.
Lehet, hogy akiket látsz, azok a nők meg Téged látnak csinosnak és irigyelnek, hogy pikk-pakk gyorsan bevásárolsz egyedül.
*próbálj olyan tevékenységekkel feltöltödni
bocs a hibáért
szia,sajnalom h ilyen helyzetben vagy.Főleg azt,hogy ennyire nehezen éled meg az egyedüllétet,nos igen,nem vagyunk egyformák,van aki szeret sokat lenni egyedül ,van aki szenved tőle.
nem tudom még,miket irtak előttem,de azt tudom tanacsolni,próbáld magad olyan tevékenységekkel feltöltődni,amiket szeretsz csinálni,sport jótékony hatásait ajánlom még figyelmedbe,sokkal de sokkal jobb lesz a közérzeted utána,és nem csak fizikailag.
nem tudom,a munkád mennyire monoton,az is rátehet egy lapáttal erre az állapotra,de azt ugye csinálni kell......de legalább a szabadidődet úgy töltsd el ahogy neked a lgjobb.Járj el esetleg olyan helyekre ,ahol ismerkedésre is lehetőséged nyílhat,akár edzőtetem,bármi más,sosem tudni,hol szerezel barátokat,amik lehetnek akár maradandók is a későbbiekben,a sors kiszámíthatatlan ;)
jobbulást kívánok Neked!
Legyenek terveid.
Pl.most elmegyek kirándulni a közeli Kerekerdőbe.
Ehhez tartani magad.A mozgás csökkenti a depresszív tüneteket.
Kreatív hobbik,bármi ami jó érzéssel tölt el ,hogy alkotsz valamit.Sok csoport van fenn a neten.
Ments meg egy kiscicát,kiskutyát .
Rögtön nem lesz gond azzal ,hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal.😉
És mi az, amit csinálni szeretnél?
Talán, ha keresnél valami hobbit, tanulnál valamit, keresnél társakat egy kiránduláshoz, felpattannál a biciklire és tennél néhány kört.
Tényleg unalmas lehet a semmittevés.
Nekem apukám egy válás után tök magányos volt, gondolt egyet, befizetett egy táncórára, lett egy csomó barátja és megismerte az új feleségét. :)
Nyilván nem azt mondom, hogy menj táncolni, de keress valami elfoglaltságot, amit esetleg csoportban tudsz új emberekkel csinálni, és szerezz új barátokat. És ha az első esetleg nem tetszik, vagy a társaság nem szimpi, akkor keress mást. Előbb-utóbb megtalálod a közeget, ahol jól érzed magad.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Hogy segíthetnék az ismerősömnek kilépni a depresszióból?
- Annyira várom, hogy babapocim legyen a mostani ciklusban.🙏🥰...
- Nehezen múlik ez a vasárnap. Már alig várom, hogy hétfő legyen.
- Hogyan segíthetnék hogy újra minden a régi legyen?