Mimózasali recept
45 perc
Szénhidrátszegény
Zsírszegény
A Mimózasali hozzávalói:
2 személyre
4 db főtt (kemény) tojás
Tartármártáshoz majonéz, mustár, teföl, porcukor (vagy édesítő), citrom, bors - ízlés szerint
2 db alma
15 dkg sajt
A Mimózasali elkészítési módja:
Tojást keményre főzve karikákra vágva leraksz egy soron az edénybe, almát reszelsz rá nagy lyukú reszelőn, rárétegezed a tartárt, majd reszelt sajttal megszórod, és újra kezded. A tetején a sajt maradjon. Nem kell sózni a tojást, nagyon finom ízt ad ez az érdekes egyveleg.
Sült húshoz, de akár önmagában, vagy pirítóssal is nagyon fincsi!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: m.gery, 2009. márc. 24. 14:04
A mimózasali elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.