Milyenre vágassam a hajam, hogy ne legyen unalmas? (beszélgetés)
ilyen frizurát úgy sem mersz bevállalni... de nekem ez a favorit. Valóban uncsi a hosszú haj, ha csak lóg. Se pöndörítve, se feltűzve ?
Nagyon jó ötletek vannak, házilag is könnyen elkészíthető, akármelyiket nyitod meg, kismillió variációt találsz
Éppen ezt akartam ajánlani. :)
Olcsó és nem kell vele bajlódni!
Nekem derekig er a hajam, de csak akkor fogom levagatni, ha mar oreg leszek a hosszu hajhoz.
Igaz hogy rengeteg a macera vele, de szerintem manapsag ritka az ilyen, szoval a helyedben meghagynam, esetleg valahogy dusabba kellene tenni, ha kevesnek talalod.
Ha nekem ilyen hosszú hajam lenne, tuti, hogy mindenféle kontyokba, meg fonatokba variálnám.
Kár, hogy nincs fantáziád.
Egyébként meg, hogy hátulról látni a hajad hosszát, attól mén nem látszódik elölről az egyéniséged, arcformád.
Szóval, felesleges a kérdés (szerintem)
De amúgy ovális arcom van, mint a jobb oldali:
Kevés hajam van, nem tudom mit lehetne vele kezdeni. Elöl ketté van választva a hajam, ott nagyon rálapul a homlokomra és hülyén néz ki(kb 5 centivel rövidebb az elöli rész, mint hátul többi hajam). A frufru nem áll jól.
Ilyen hajam van:
Ez az összes hajam, szerintetek milyenre lehetne levágatni? Nem akarom rövidre, csak más fazont, max 5 centit vágatnék belőle. Most olyan unalmas, semmilyen fazonja van. Mielőtt még valaki szólna, az nem lenövés, csak úgy esik rá a fény.
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a házatok/lakásotok? Ha tehetnéd, milyenre színeztetnéd (külső vakolat)?
- Sűrű, vastagszálú, göndör hajú lányok ti milyenre szoktátok vágatni a hajatokat?
- Vegetáriánusok! Ti miket esztek, hogy készítitek el az ételeket, hogy ne legyen unalmas?
- Szerintetek milyen hajszín állna jól, milyenre váltsak?
- A függönyöm világos barna, a sötétítő sötét barna világos kék csikokkal. Milyenre fessem a szobámat?
- Kép a a leendő nappalinkról. Milyenre festenétek?