Szerintetek milyen hajszín állna jól, milyenre váltsak? (beszélgetés)
Szerintem hagyd lenőni a fekete vegyszeres hajfestéket, ha nincs türelmed kivárni, segít levenni a festéket egy recept:
1 evőkanál aszkorbinsav
1dl sampon (ha kevésnek bizonyul még lehet hozzá adni egy kicsit)
2 kiskanál kókuszolaj (lehet balzsam is, folpack (dunsztolónak) :D
Összekevered a hozzávalókat KIS! vízpermettel benedvesíted a hajad (a könnyebb felkenés érdekében) felkened a hajadra alaposan, kicsi vízzel átmozgatva, majd folpackkal betekered a fejed,ha hűvös a lakás, akkor egy törölközőt is tegyél még rá. 1 óra elteltével lemosod, 2x átmosod samponnal, majd szárítás előtt tegyél a hajadra egy kis aloe vera gélt. Kicsit szárítja a hajat, és lehet, hogy a hajszín nem egyenletes de ennyifestés és kínzás után nem is csoda, de, ha párszor megcsinálod, a vegyszeres hajfesték eltűnik, lehet, picit világosabb is lesz a hajszíned (nem biztos, mindenkinél más), no, akkor moss hajat csak vegyszermentes samponnal (ajánlom a saját készítésű tojássampont, nagyon jó), aztán szépen visszakapod az eredeti hajszíned. Ha az Neked nem tetszik, hibiszkusszal színezd, attól olyan bronzos lesz a barna haj, Neked az nagyon jól állna.
Ez a véleményem, elmondhatom, nem? :)
Vergődik a halál! Egyszer se kértem tanácsot és nem is jajongtam, hogy így, vagy úgy néz ki a körmöm. :D
Ugyanis:
1: nem barkácsolok
2: megfizetem a profi munkát, alapanyagot
3: csak olyasmire adom a fejem, amire VÉGKÉPP szükségem van, s nem azért, mert énkép zavarom van, vagy valaki fújja a passzátszelet. :)
Kezd ott, hogy az arcod körül kivilagosittatsz néhány tincset.
Ne magadnak, menj el egy jó fodrászhoz.
Még fodrásznak is kihívás egy ilyen hosszú hajat vilagositani, hogy szép egyenletes színű legyen.
Bármilyen színre váltasz, ahhoz, hogy színes legyen, mindenképpen fel kell vilagositani.
Szerintem válts az eredetire! Még nem láttam senkit, akinek a természetes sötétbarna haj ne állna jól.
Plusz egy csomó hercehurcától megkímélnéd magad. De ha neked hiányzik, bajlódj havonta a hajfestéssel! Szíved joga.
Ombre, bayalage? :)
Utána fokozatosan világosítani is lehet, ha másra vágysz.
sötétbarna vagy mahagóni. A nagyon nagy váltás, mondjuk szőkére, nem jó.
De jól áll a fekete is. Persze ha meguntad, már a magad kedvéért sem árt egy kis változás.
Csokoládébarna. Szőkéről ne is álmodozz! ;)
Ezzel egyébként mi a baj? Unod?
Vörösesbarna?
Barna vörös melírral?