Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Milyen volt a 2018-as éved? (beszélgetés)
[link]
Nem tudom, sikerül-e megnyitni a linket, ha igen, azért küldöm neked, mert te jutottál eszembe az idézetről.
😘
Istenem! 😔 😔 😔
Ezt most megkönnyeztem. 😔 😢 😥
Borzasztó, amiken keresztül mentél. Nincsenek szavak.
Ölellek Drága! 🤗
Kitartás, kitartás, kitartás! ❤❤❤
Jó. Megszületett a 3.unokám, sikeresen minősültem, 3x nyaraltunk. Volt persze rossz is, de összességében jó volt.
Tavaly, volt egy méhenkívülim. Előtte, 4 évvel egy halvaszülésem, azt megelőző évben egy méhen belüli elhalásom. 😢
Köszönöm.😇
nekem nagyon jo volt ugyanis otthon jartunk szeretett kis hazamban!
Ó, sajnálom! 😔 Ez szörnyű! Mielőbbi lelki megnyugvást kívánok neked!
Nem egészen értettem, amit írtál. Több vetélésen estél át az utóbbi időben? 😔
3 hónapja, hajszálon múlt az életem, elvesztettem megint egy babámat a pocakban, intenzìv, vérátömlesztés, minden, ami kell.
Addig minden normális volt..enyhe fájdalmakkal, sok ideggel, még több babával..
Összességében, októberig átlagos, utána borzalmas!
Nagyon jó év volt, legalább ilyet kívánok erre az évre is.
eseménytelen és sikertelen
Ez volt a legrosszabb évem eddig.
Nem voltak nagy igényeink, de amit elterveztünk, azt sikerült teljesíteni 😊 Boldog vagyok! A gyerekek sikerei tanulásban, sportban pedig csak fokozták az örömünket. Lehet közhely, de ha egészségünk van, akkor mindenünk megvan ❤️
Stagnálós :) Nem volt se rossz, se jól. Talán 2019ben lesz valami plusz.
Eddig a 2017es és a 2012es volt a legjobb.:)
Nagyon jó volt, bár a vége szomorúan alakult. De elfogadtuk a megváltoztathatatlant, szeretettel emlékezünk.
Egész jó kis év volt ez annak ellenére, hogy volt egy rossz döntésem:)
Önsajnálat, sírás. De befejeztem.
Volt benne jó is,rossz is.
Egy valami nem sikerült amit szerettem volna,na de majd idén!
Ennél rosszabb sose legyen.
Lehetett volna jobb is, sokkal jobb is, de nem panaszkodom, úgy tekintek rá, mint egy ígéretes fejlődési alapra. Határ a csillagos ég.:)
További ajánlott fórumok: