Milyen vitamint adsz ősszel-télen a gyermekednek? (tudásbázis kérdés)
olyan is létezek,vagy az influenza ellenire gondolsz?
Ez amúgy immunrendszer függő nagyon.Nekem a gyerekeim apja ilyen beteges,egész télen kínlódik mindig légúti és ezt szerintem örökölték a gyerekek.Én nem szoktam tőlük elkapni nagyon ritkán vagyok beteg 3évbe egyszer,pedig nem szedek semmilyen vitamint.
Sziasztok!
A B. csepp nagyon jó gyerekeknek is, de van, hogy valamiért mégsem...
Én fémallergiás vagyok és amikor a B.cseppet szedtem teljesen kijött a fémallergiám. Még a fülemben és az orromban is volt kiütés. Így ezt én kerülöm, de bátran ajánlom akinek nincs baja tőle, mert van aki a családban évtizedek óta szedi.
A gyerekeimnek C vitamint adok 100-200 mg-ot naponta de csak télen, ősszel.
Illetve a Lenkei Gábor féle folyékony multivitamint. Így nem nagyon szoktunk megbetegedni.
Én kerülöm a mesterséges dolgokat. Sok narancsot kap (napi 1-2 db) a 3 éves kislányom. Néha meg muszály átesni 1-2 bacin, mert így tud kialakulni rendesen az immunrendszere, ha a szervezet megismerkedik a bacikkal.
Sok gyümi és zöldség.
Semmilyent. Soha nem kaptak, ennek ellenére szinte soha semmi bajuk.
Azért van egyre több megbetegedés mert a gyerekeknek esélyt sem adunk, hogy kialakuljon az immunrendszere. Igy, ha tényleg komoly bajjal találkozik, még annyi esélye sincs, mint normál esetben lenne.
De nyilván mindenki maga dönti el, mennyire tartja búra alatt a gyerekeit.
Rá van írva a Béresre, hogy 10-20 kg között 2 x 5 csepp, de ha panasz van, 2 x 10 cseppet lehet adni.
Tényleg egyénfüggő, hogy kire melyik szer hogy hat. A nagyobbik gyerkőcnél semmi hatást nem láttam, a kicsinél meg kifejezetten jó.
Hu..tényleg neked eddig meg sem fordult a fejembe, hogy neki is adjam szeritem akkor elkezdem ! :D
És hány csppet adjak neki?
sziasztok!
Godnoltam megirom, én is szedtem a b-cseppet de sajnos nekem minig fájt töle a gyomrom igy abba hagytam, nem tudom hogy merjem e adni a 3 éves fiamnak! És ha neki is fáj töle???
Én is most terezem, hogy valamilyen pluz vitamint adok neki. C vitamint kapott eddig csak, tavaly megúsztuk mert tavasz lett mire náthás lett.
C vitamin mellé mit adtok 3 évesnek?Béres csepp az jóó?
megkaptam köszi :)
14 kg a 14 hónaposom :)
sziasztok!
Én mindkét fiamnak 2 és 5 évesek c-vitamint b.-cseppel,nekünk bevált.
További ajánlott fórumok:
- Te milyen omega-3 tartalmú készítményt adsz az iskolás gyermekednek?
- Milyen vitamint szed a gyermeked? Mi a véleményed az étvágycsináló vitaminokról?
- Bejött a hideg! Ebben az időben, mit adsz a gyermekedre?
- Bölcsis, ovis gyermekednek milyen gyakran adsz tejet?
- Édesség helyett mit adsz a gyermekednek?
- Nyár, 15-20 fok, eső, mit adsz óvodás, iskolás gyermekedre?