Bejött a hideg! Ebben az időben, mit adsz a gyermekedre? (tudásbázis)
A legjobbak a Magnum Hi-Tech taktikai lábbelik a.
A kommandósok, terrorelhárítók is ezt használják, ha őket megvédi a gyereknek sem árthat.
én mindig úgy öltöztettem a fiamat is, ahogy én öltözködtem. mondjuk soha nem szerette a harisnyát, de akkor is ráadtam.
most a kislányomat úgy öltöztetem, ahogy én öltözöm. ha veszek fel harisnyát, akkor rá is adok.
úgy hallottam az "öregektől", hogy mindig úgy öltöztessük a gyereket, ahogy mi is öltözünk. idáig még nem volt ezzel semmi bajom a 12 év alatt...:))
A lányaim 3 és 2 évesek. Kord, polár, vagy plüss naci + harisnya, hosszú ujjú póló, kardigán és polár béléses dzseki (a hosszabb fazonú). Már polár vagy kötött sapit hordanak és szivacsbéléses őszi cipőt.
Minden életkorban a lényeg a réteges öltözködés. Levetni bármikor lehet, de ha nincs, felvenni nem.
Az enyémek reggel mondták, hogy fázik a lábuk. Szóval belefér a harisnya is, Sima melegítővel (6,7 évesek). Felülre trikó, rövidujjú póló, vékony pulcsi, vastagabb pulcsi, vékonyabb téli dzseki, sapka. Sálat még nem adtam, de ki van készítve. Egyenlőre magasabb nyakú a pulcsi. Ha biciklivel megyünk (a héten kocsival vittem őket) akkor kesztyű! Arc krémezve.
Ovis korukban szintén volt harisnya, aztán ott levettük és zoknira cseréltük. Hazafelé ujra csere. A többi ugyanígy. Ha fázik van mit felvenni, ha melege van marad pólóban...
Babakocsiba pléd, alája+ betakarásra.
Végülis a gyerek ugyanazt érzi, mint a felnőtt.
En is mindig igy vagyok...
Szerintetek egy 10 honapost hogy oltoztessek?
Ja, 2 éves!
Tegnap pl. egy vékonyabb kabátba mentünk le, de 100m után szólt, hogy fázik. Így mentünk és még vettünk fel egy pulcsit. Ma már okosabb vagyok. Kevesebb ruha, melegebb kabát:D
Hát egyre hülyébb az idö:( Míg pár napja elég volt a sportcipö, öszi-átmeneti kabát, addig már ma kellett a téli kabát, bélelt nadrág. Lassan bakkancs. Ja éshát sapka az megy, meg lassan a sál. Harisnyát is kell már nemsokára adni. Tisztára tél lett, az ösz kimaradt. 1 hete még 27 fok volt.:(
4 éves a legkisebb, de a 7 évesre is adok majd harisnyát, csak neki nézni kell van-e tesi órája, mert egyedül nem bizti vissza tudja venni.
Mekkora a Babokad?
Nekem az oltoztetes a legnagyobb gondom... nem is tudom,hogy hogy fogalmazzak... folyton azert panikolok,hogy vagy megfazik,vagy melege van... soha nem tudom,hogy mit adjak ra... nalunk most +2 fok van... :-(((
Olyanra lennék kiváncsi, hogy már "megy a " harisnya, sál stb.
Ha írtok, írjátok már légyszi, hogy hány éves a csemete!
Köszi:)