Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Hát ami itt megy, sokszor nem lehet épp ésszel kibírni 😅
Szóval igen.
Tuti, hogy holnap, fentvan az egész éves utalás.
03.03.
04.01.
04.30.
06.02.
07.01.
08.01.
08.26.
10.01.
10.31.
12.01.
12.19.
Sziasztok!
Szerintetek győrben hétfőn vagy kedden utalnak?
Pont ez jön le mennyire humánus vagy. Szerintem a tettek/szavak többet árulnak el, minthogy kijelented magadról.
Kelta nagyon sokat segít és válaszol a kérdésekre érdemben, míg te csak puffogni jársz fel.
Ápolok képzeld, mellette pluszban súlyos fogyatékos gyereket nevelnek és dolgozom. Ezt mind egyszerre. Mindemellett aktívan kiveszem a részem a közösségi dolgokból és önkénteskedem is. Egyszer sem panaszkodtam itt, mert attól nem lesz jobb. Tudod én inkább a megoldásokat keresem, valahogy több értelme van.
Valóban szép idő van, amit mi kirándulással töltöttünk. Legyen neked is szép napod!
Együtt érzek veled! Aki beteget ápol kicsit más ember mint az aki nem is tudja milyen ez az élet.
Ezt észrevettem életem folyamán magamon is.Humánusabban állok másokkal szemben. Mindíg dolgoztam és Voltam vezető beosztásban és nagyon is engedékeny voltam a beosztotakkal ezért kedveltek is!
Vannak akik a facebookon keresnek
fel hogy " végre megtaláltam" mondattal " nem dolgozik? nem lehetne újra együtt dolgozni?"
Jól esik de persze nem a válasz mert azért megidősödtem betegségeim is vannak és hát a párom őt nem hagyhatom cserben.
Dolgozom 4 órában csak ezek a pénzek nevetségesek.Annál nincs rosszabb ha valaki a gyermekét ápolja.Az én fiam is egy szemmel látó és semmilyen ellátást nem kap, dolgozik és bizony még néha ő segít rajtunk.Mindíg attól rettegek hogy ha elveszti a látását mi lessz vele ha én már nem leszek? Szóval vannak félelmeim és nagyon sokat gondolok a sorstársaimra hogy mennyi szeretet van bennük, hogy mennyi energia! Minden elismerésem!
A lányom gyermek intensiven dolgozik, bizony tudom miyen betegségek vannak.Néha nem térek magamhoz! Köszönöm meleg szavaid és kívánok nagyon jó egészséget neked és kitartást és a fiaddal tudj lenni még ameddig a jóisten engedi szeretetben!
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?