Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia. Többen is azt írták,hogy 19.-èn utal Veszprèm megye.
Jó reggelt! Kérdésem lenne hogy ha a gyerekemre kapom a Gyodot plusz kaptam a családot mellette az apuka dolgozik és adó kedvezményt is igénybe vette eddig. És most a csaladid vissza mondanám és a fogyatékosságit kérném mellette jár e az adó kedvezmény mivel a csaladid vissza mondanám?
Sziasztok
Somogyról valami infó?
Szia
18.-a van írva az oldalon.
Akkor én nem tudom mi féle ál hírek vannak fent és információk a mi oldalunkon🤦
De én számlán kapom nem postán.
18 utal, minden ellátást a posta ki hordja e nem tudom, felénk általában utalas után 4 nap hordja az most 23-lenne.
Nem..
Hanem 18 dikán utalják!!!!!
Baranyában mikor lesz tudja valaki pontosan? Meg ez most csaladival jön együtt?
Hali most néztem a kormányhivatal oldalát az tényleg igaz h 19 én utaljak a gyodot Szabolcsban?
Sziasztok Fejér megyei gyodról valakinek van infója?Előre is köszönöm!
Sziasztok! Senkit nem szeretnék félrevezetni, mert csak egy, a postásunktól kapott információm van, ami nem mondható hivataloknak. Ő azt mondta, hogy 20-án fogják hozni a GYOD-ot. Hajdú Bihar megye azon belül Polgár és környéke.
Sziasztok egy kis infó BUDAPEST!!!
2024. november 28. napján, elektronikus úton érkezett megkeresésére tájékoztatom, hogy a pénzbeli és természetbeni szociális ellátások igénylésének és megállapításának, valamint folyósításának részletes szabályairól szóló 63/2006. (III. 27.) számú Kormányrendelet 6. §. (3) bekezdése értelmében a gyermekek otthongondozási díját utólag, minden hónap 5-éig kell folyósítani azzal, hogy a december hónapra tekintettel járó havi ellátást december 30-áig kell folyósítani.
A fenti jogszabálynak eleget téve Budapest Főváros Kormányhivatala a 2024. november havi ellátásokat várhatóan legkorábban 2024. december 2. napján, a 2024. december havi ellátásokat várhatóan legkorábban december 19. napján folyósítja.
Somogy megyéröl esetleg valakinek információ.
Hogy mikor utalják az ápolási köszönöm
Sziasztok. Vajon Veszprém megye is kiutalja karácsony előtt a GYOD-ot? Van valakinek valami infója erről ?
Mikor utalnak mert az után a 3.dik munkanap a posta ?!😏
Hát gondolhatod nekem 9 főre kell gondolni. Rengeteg pénz elmenne ha mindent decemberre hagynák. A kajáról meg ne is beszéljünk. Egy vagyon. Azt is elkezdtem már beszerezni. Persze ami eláll. Szemmel láthatóan évröl évre nehezebb.
Igen, én is sajnálom, azért írtam.
Amúgy én is megvettem mindent jó előre. Sőt igazából egész évben megveszem, amit épp meglátok valakinek, mert nagy a család, mindig van szülinap, névnap, sok lenne egyszerre. Karácsony előtt is muszáj már ősszel elkezdeni, mert egy hónapból ezt lehetetlen kihozni.
Sziasztok ápolásit mikor utalják kártyára? Heves megye.
Sziasztok tudja valaki hogy Pest megyében mikor lesz postán a munka nélküli? Előre is köszönöm a válaszokat
Szia, 20-án kihordja a posta.
Én már az ajándékokat októberben elkezdtem megvásárolni. Ünnepi menű ugyanaz csak most drágább. Én azokat sajnálom akik csak ebböl élnek tényleg. Nekik nagyon hosszú lesz
Igen. Hát ahhoz képest hogy Pest megye számla 20-a postai 31.van különbség.
Sziasztok! Budapesten mikor várható a Gyod postai uton? Tudja esetleg valaki! Köszönöm!
Sziasztok! 2 gyerek után mennyi lesz a gyod? Köszönöm szépen
Viszont ittvannak az ünnepek és sokan alapból nehezen jönnek ki a pénzből, ünnepek alatt meg a menü, ajándékok, esetleg utazás szerettekhez pluszban elvisznek. Így megértem, ha valaki ilyenkor kicsit hozzányúl és kevesebbet költ inkább januárban.
Persze, igazából nekem is mindegy mikor hozza, mert csak a januári kötelező dolgokat fizetem belőle max előre. A többit elteszem januárig.
Szóval tulajdonképpen nekem is mindegy, mikor. Csak azon csodálkoztam, hogy a nálunk a postás egyidőben viszi ilyenkor a számlásokkal, max egy nap különbség. Máshol meg ugyanúgy kivárják a plusz 3 napot, mint máskor.
További ajánlott fórumok: