Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sehova.Ha már egyszer levonták nem kapod vissza.Ha csak nem fordulsz birosághoz.Amit én nem tettem meg.Igaz egy kis időbe tellik.Nem nézik hogy miből vonnak és kiét.Amikor az én nevemen volt a számla az összesset elvitték. A két gyermekem fogyatékosságiát és a rokkantsági járulékát és az én gyod-omat.Amikb ől egyáltalán nem szabadott volna vonni.Ha meg már levonták akkor is a nyugdij bizonyos százalékát rajta kell hagyni. Hiába mentem a bankba és a végre hajtókhoz.Egymásra hárították.Pedig csak azt kértem hogy ami jár azt fizessék vissza.Nem az volt a baj hogy levonták.Hanem az hogy az összeset elvitték.Egy fillért sem kaptam.Annyit sem hagytak a számlán hogy a kártya havi diját kifizessem.Én akkor megfogadtam hogy többet a végrehajtonak egy fillért sem adok.Ha ök nem játszanak becsületesen akkor én sem.Akkor tanácsolták hogy az én nevemen szüntessek meg minden számlát.És az egyik gyermekem nevére nyissam.Igy is tettem.Azota minden pénzem meg van a számlán.
sziasztok esetleg valaki tudja postai uton mikor lesz Gyod? most kapjuk először. (Fejér megye)
Sziasztok Nógrád Megye utalt már ? köszönöm
Köszönöm szépen a linkeket. Hívtam őket és közölték hogy mint a bank mint a végrehajtó hatalmasat hibáztak. Be kell mennem a bankban vinni kell megint mit egyszer le adtam határozatot de hogy mikor lesz belőle valami nem tudom. Még egyszer köszönöm szépen a segítséget ❤️
Ez nettó undorító amúgy...
De mondom, végrehajtásóhoz menj be és részletfizetés a legegyszerűbb.
Azt meg még meg lehet próbálni, hogy amit most elvitt, viszel papírt, milyen pénz volt és fenyegetés.
Pláne, hogy gyerek számlájáról.
Nem tudom miben tudnèk privátban segíteni,esetleg egy ajánló linkeskódot tudok küldeni,amivel ingyen kapsz bankkártyát.
Vannak kukacos ügyintézők sajnos. Nekem ismerősömnek másik megyében nem engedték. Sőt férj/gyerek számlájára sem.
Nálunk még nem is érdekelte milyen számla, csak adjam be a nyilatkozatot és ennyi. Nála meg elkérték igazolást, hogy övé és wise-ra kijelentette nem.
Szerintem is lehet, nem tudom néhány ügyintéző mit köt bele mindenbe, vagy miért fáj neki
Lehet,mièrt ne lehetne,sokan azt írják itt a fórumon,hogy nem lehet,pedig IGEN.
Kelta67,nagyon jól mondja,csak ,ha ügyvèdet fogadsz,mèg meg se szólaltatok,már 60000 forint.Egyèbkènt nem Amerikában vagyunk,hogy 10 milliós kártèrítèsi igènyekkel dobálózzunk,de TÈNYLEG be kell menni a bankba jelezni,hogy olyan pènzből lett levonva az inkasszó amiből,nem lehetett volna.Csak számolj vele,hogy a bank vagy negyed èvig,csak levelezni,fog veled,mire törtènik valami.
Szia lehet kérni Wise a gyodot ?? Tudnal nekem Pirviben írni sajnos én nem tudok
Sziasztok. Nógrád megye utalt már?
esetleg kérhetsz tanácsot ügyvéd
[link]
"A pénzforgalmi szolgáltató az adóst megillető, de végrehajtás alá nem vonható mentes pénzösszeget ha kifizeti a végrehajtó számlájára, a Bank a mentesnek minősülő összegért felelős az adósnak és köteles azt részére visszatéríteni"
Ilyenkor ügyvéddel kell fenyegetni, hogy ok, akkor ügyvéd, per ami 10 milliós kártéritési igény lesz a bank felé, és panaszkönyv, és vezetőség..komolyan...beválik
nem szabad hagyni magatokat..
Nem vagyok társtulajdonosa a számláján csak én kezelem De mégis le vont 60% százalékát. Mivel a pézt mit kap családi,nyugdij az én nevemre jön plusz a számlájára érkezik a gyod is .A végre hajtó meg olyat hajt be mi a Budapest fő bíróság elutasító nem hajtható be náluk is és nálam is meg van a bírósági határozat de a végrehajtó nem érdekli . Ezért is kértem segítséget hogy hová forduljak.
Nem adó tartozás . Voltunk Benk a bankban és még nekik ált feljebb hogy szóltunk.Párom oda csapott az asztalra és a bank annyit mondott hogy felhívja a központtót hogy mit kell csinálni. Köszönöm szépen a választ
Hegyeshalom OTP bank megérkezett a gyod
Budapest otp gyod a számlán
GYOD / Bp / OTP megérkezett!
Nyugi...Csak ártatlan kérdés akart lenni.
Khs Tolna rajta mireki irtam adigra pont csippant az sms
Bp Erstebank GYOD a számlán
Tolna megye K&H rajta a számlán a gyod.
Szia Hát jol rá ültek a dolgokra
Sziasztok! Tolna megye Gyod a számlán!
Na megvolt a kávé is meg az egyéb is!😆Tolna megye Raiffeisen számlán a gyod
Nem hiszem, hogy nekem szántad, mi megyénk már megkapta, de örülök neki 🙂
Budapest megèrkezett az ápolási,Wise.
További ajánlott fórumok: