Milyen tulajdonságokkal lehet megfogni valakit? Nekem ez miért nem sikerült? (beszélgetés)
Úgy lehet megfogni, hogy nem akarod megfogni :)
Jellem, kedvesség, őszinteség.
kedvesseggel minden ferfit levehetsz a labarol.
Humorral, toleranciával, kedvességgel.
Nem is az, hogy mit mondjon. Persze jól esik. De ez semmi. Egy haverral is igy van az ember.
Azt is lehet magasra dobni, látom.
teniszlabda? :) Te aztán sejthetsz valamit...
Mennyi az a fél col? Csak mert megmérném a slagunkat. Teniszlabda van itthon...
XD
Add vissza neki a teniszlabdáját és békén fog hagyni, meglátod!:D
én megfogtam valakit... akit már nem akarok! ő pedig még mindig szeretné, hogy együtt... el kellett távolodnom tőle, hogy akarjon... nem jó ez sem...
Miért baj, ha ilyeneket mondanak? Én szeretem hallani ezt a kettőt, amit írtál:)))
Szerinted mit kellene mondania egy pasinak, hogy azt gondold, hogy szeret veled lenni, ha nem azt, hogy szeret veled lenni?
De konkrétan milyen mondatokat szeretnél hallani egy pasitól? Kíváncsi lennék.
A khm... nagyon sokat sejtet, akkor nem is faggatunk :DDD
Amúgy meg gratula, szép hosszú a 12 év!
hát ha azt mondtad neki, hogy szimpi, de nem leszel belé szerelmes, az elveheti egy pasi kedvét, mert akkor minek törje magát, ha ő meg másként érez :)
Pont ezt mondtam neki, lehet itt szúrtam el.
ha két ember összejön, biztos van kölcsönös szimpátia, de abból még nem feltétlenül alakul szerelem. ha nem jött össze, nem kell sokáig rágódni rajta, felesleges, mert erőltetni nem lehet
.) Én ezt másképpen tudtam mindig, hogy a hasával és a f..l lehet megfogni, )) és ez azt hiszem így is van .) Na meg persze kedvességel, miközben fogják a hasunkat..)) is..)
Van amikor plusszal és van olyan is hogy mínusszal kell rendelkezni :)
Anyukam azt mondta, hogy egy ferfit a hasaval lehet megfogni; azt viszont senki, hogy egy arasszal lejjebb is :D
Mit akar megfogni? A fenekét?
Csak már öregszem :-)
Meg zavaró, hogy én egy időben azt éreztem hogy ő is érez valamit. Volt egy időszak. Csak elcsúszott a dolog.
Miért kellene plusz?
Add önmagad ne akarj más lenni!!
Ha valaki itt vagy akár máshol megmondaná mi az a plusz attól Te még nem rendelkezel vele!
Miért akar mindenki más lenni mint ami?
Önmagáért szeressenek és ne azért amit mutatsz mert az már nem Te vagy!
Mindenkiben ott a plusz csak mindenkiben más és más!
egy-két sikertelen kísérlet még nem jelenti, hogy nem jön majd szerelem is :)
Aztán mivel visszafogott vagyok, találkozgattam ilyennel mint én, és nem volt jó. Nem húzott előre. Nekem olyan kellene aki felráz. Nem aki lehúz. És egy hozzám hasonló tutyimutyi nem dob fel. Emellett a fiú mellett vidám voltam.
Magamhoz valót keressek. Eddig én voltam aki kiszúrt magának valakit, de abból nem lett semmi. Most ő volt aki folyton kezdeményezett. Elkérte a számomat, odajött hozzám. Pedig eleinte nem igazán tetszett, de mondom jobb ha a pasi néz ki engem. Hiszen akkor már valami esélyem megvan. Aztán megfogott.
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Hogy lehet egy jóképű pasit első randi alkalmával megfogni? Mit ne szúrjak el?
- Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy az ő 7 hónapos babája, mit evett ebben a korban? Ha lehet részletesen, pl .hány ml-t, kanalasat.
- Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni?
- Le lehet tiltani, hogy ismeretlen vagy egy bizonyos személy ne tudjon nekem üzenetet írni Facebookon?
- Minőségellenőri álláspályázatra kell írnom ütős motivációs levelet. Milyen tulajdonságot lehet kimeleni, ami illik ehhez az pozícióhoz?