Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen tornás dvd-t ajánlanátok a sikeres fogyáshoz? fórum

Milyen tornás dvd-t ajánlanátok a sikeres fogyáshoz? (beszélgetés)

6. lara117 (válaszként erre: 1. - B397af9e44)
2011. febr. 11. 18:55

Szia!

Nekem az Update vált be és a családban is van aki ettől fogyott. Semmi mástól nem tudtam szülés után lefogyni. Úgy 1 hónap után indult meg. 1 kóduakat kell enni amíg nem fogysz le ,persze hétvégén lehet bűnözni ha már nagyon nem bírod ki.

Adtam még egy esélyt ennek a diétának a sok csalódás után és bejött.Na meg persze torna mint írtam a Réka DVD nagyon jó. Nem szoktam eljárni tornázni, itthon szánom rá magam Én jobban szeretem így.Igaz ehhez nagyobb lelki erő kell,hogy rá szánd magad de a Női híuság mindig rávesz a mozgásra.

Remélem segítettem.

2011. febr. 11. 18:50

Sziasztok!

Én évek óta Réka DVD-re tornázom nekem ez a legjobb

persze próbáltam mást is de ez a legerősebb.

Az mostani DVD nagyon szuper, nekem pluszban pont,hogy a zene adja meg a lendületet amire tornázik ,elveszi a figyelmet a fájdalomról. Most próbálok rendszeresen tornázni rá mert,hogy őszinte legyek volt amikor heti 1-re vitt rá a lélek.

De érzem a hatást a combomon és a hátsómon is már 2 hét után is.

2011. febr. 9. 08:50
Réka tornái tényleg jók, csak a zenéi elviselhetetlenek. Én még mindig a jó, "öreg" Cindy Crawfordra esküszöm. vagy le kell venni a hangot Rékáról ;)
3. skia86 (válaszként erre: 2. - Annah18)
2011. febr. 8. 17:34

Réka-Alakreform...

Én, egyenlőre még csak nézem, barátkozok vele:):):)

Nem vitt rá még a szentlélek, hogy kipróbáljam...:):):)

2. annah18 (válaszként erre: 1. - B397af9e44)
2011. febr. 8. 17:29
Szerintem Réka nagyon jó, de gyilkos!! Azt csak fokozatosan kezdve ajánlom...
2011. febr. 8. 17:27

Sziasztok!

Tornázni akarok, le kéne fogynom egy jó 10 kg-ot!

Saját tapasztalatotok érdekelne! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook